Monday , October 3 2022

Masina de facut bani "Happy Hour": Cati bani a adus Catalin Maruta postului Pro TV in ultimii cinci ani

catalin-maruta

De cand s-a lansat Happy Hour, in 22 octombrie 2007, Catalin Maruta a strans din publicitate, pentru PRO TV, o adevarata avere!
Conform publicatiilor de specialitate, Catalin Maruta (35 de ani) si emisiunea lui, Happy Hour, a avut mereu incasari fabuloase, de ordinul milioanelor de euro.
Astfel, in 2008, in doar noua luni masurabile, ianuarie- septembrie, Happy Hour a adus PRO TV, din incasari din publicitate, suma de 5,2 milioane de euro! In 2009, in intervalul ianuarie-octombrie, Maruta a adus la bugetul postului 4,475 milioane de euro, in timp ce in 2010 emisiunea lui Catalin a produs 3,2 milioane de euro! Chiar si pe timp de criza severa, cum s-au dovedit ultimii doi ani, 2011 si 2012, veniturile obtinute din publicitate de Maruta au depasit anual suma de 2,5 milioane de euro!
Total obtinut este incredibil, 17,8 milioane de euro, dar tinand cont ca estimarile cuprind uneori doar 9 sau 10 luni din an, putem vorbi atunci lejer de mai bine de 20 de milioane de euro adusi de Maruta PRO TV-ului!
wowbiz.ro

Vezi si

VIDEO FABULOS. Super-modelul Bella Hadid, îmbrăcată într-o rochie din lichid, chiar pe scenă, la Paris

Casa de modă Coperni a ridicat ștacheta în domeniul tehnologiei fashion la sfârșitul show-ului în …