Saturday , June 22 2024

Martin Scorsese a regizat un clip promotional pentru un parfum al casei Chanel

Martin Scorsese a c\lcat pe urmele regizorilor Baz Luhrmann [i Jean-Pierre Jeunet, regiz=nd [i film=nd clipul promo]ional al noului parfum b\rb\tesc “Bleu de Chanel”, produs de celebra cas\ de mod\ francez\, informeaz\ Reuters.
Clipul de 60 de secunde, al c\rui protagonist este actorul francez Gaspard Ulliel, face parte din prima campanie publicitar\ major\ de dup\ 2004 lansat\ de casa Chanel. Noua campanie publicitar\ va fi lansat\ în luna septembrie.
Actorul Gerard Ulliel interpreteaz\ rolul lui Hector, un t=n\r actor cu spirit rebel, devenit celebru, dar care refuz\ s\ se conformeze stilului de via]\ [i a[tept\rilor impuse de noul s\u statut de vedet\. Reclama este filmat\ sub forma unei conferin]e de pres\ sus]inute de t=n\rul actor, întrerupt\ de o serie de imagini din trecutul acestuia [i de rela]iile pe care le-a avut.
Pentru acest spot publicitar, Martin Scorsese apeleaz\ din nou la catalogul Rolling Stone, de aceast\ dat\ aleg=nd piesa “She Said Yeah”, un cover din 1965 realizat de rockerii britanici dup\ o pies\ interpretat\ de Larry Williams. Multe dintre lungmetrajele regizate de Martin Scorsese, inclusiv “Casino”, “B\ie]i buni” [i “C=rti]a”, includ pe coloana sonor\ piese ale trupei Rolling Stone. În plus, Scorsese a regizat în 2008 “Shine a Light”, un documentar despre cele dou\ concerte sus]inute de trupa britanic\ la New York la sf=r[itul anului 2006.
Aceasta nu este îns\ prima “aventur\” a regizorului american în domeniul publicit\]ii, el realiz=nd în trecut spoturi publicitare pentru produc\torul de vinuri Freixenet, compania American Express [i consor]iul AT&T.
Alte perechi cinematografice celebre reunite de reclamele Chanel, în trecut, au fost Nicole Kidman [i Baz Luhrmann [i Audrey Tatou [i Jean-Pierre Jeunet, pentru parfumul Chanel 5.
Martin Scorsese este considerat unul dintre cei mai influen]i cinea[ti americani contemporani, fiind autorul unor filme devenite clasice, precum “Taxi Driver/ [oferul de taxi” (1976), “Raging Bull/ Taurul furios” (1980) [i “Goodfellas/ B\ie]i buni” (1990). C=[tig\tor al unor premii prestigioase în anii ’70 – ’80 – Globul de Aur, BAFTA, premiul Sindicatului american al regizorilor de film, Scorsese a fost recompensat cu premiul Oscar pentru regie abia în 2007, pentru filmul “The Departed/ C=rti]a”.

Vezi si

Actorul Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani

Actorul Donald Sutherland, protagonistul unor filme precum „Jocurile foamei” și „Animal House”, a murit la …