Thursday , November 30 2023

Mark Zuckerberg nu se regaseste în portretul care i s-a facut în filmul "The Social Network"

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a declarat c\ nu se reg\se[te în portretul care i-a fost f\cut în filmul “The Social Network”, semnat de regizorul David Fincher, informeaz\ edi]ia electronic\ a cotidianului britanic The Guardian.
Filmul “The Social Network” îl prezint\ pe Zuckerberg ca pe un t\n\r necizelat, care a fondat Facebook doar pentru a cunoa[te mai multe fete [i pentru a avea cât mai multe oportunit\]i de ascensiune pe scara social\. Mark Zuckerberg a decalrat c\ portretul s\u din film este total gre[it, singurul lucru pe care regizorul l-a ales bine fiind vestimenta]ia.
În cadrul unei prelegeri sus]inute la Universitatea Stanford din California, Zuckerberg a m\rturisit c\ este implicat într-o rela]ie cu actuala sa iubit\, Priscilla Chan, înc\ de dinainte de a începe s\ lucreze la proiectul Facebook, în timp ce filmul relateaz\ c\ ar fi fost respins de un personaj fictiv numit Erica Albright.
“Întreg filmul spune c\ eu sunt cu fata asta, care nu exist\ în via]a adev\rat\, care m\ p\r\se[te, ceva ce s-a întâmplat în via]a adev\rat\ de multe ori. [i, de fapt, povestea ne spune c\ motivul principal al lans\rii Facebook a fost c\ eu doream s\ cunosc fete sau s\ intru în cluburi”, a spus Zuckerberg.
“Creatorii filmului pur [i simplu nu în]eleg c\ cineva poate crea ceva pentru c\ asta ii place s\ fac\”, a spus el, ad\ugând c\ Fincher [i scenaristul Aaron Sorkin au reu[it totu[i s\ îi intuiasc\ corect garderoba. “E interesant c\ s-au concentrat s\ redea corect unele lucruri, fiecare c\ma[\ sau hanorac care apare în film este o c\ma[\ sau un hanorac pe care le am [i eu”, a explicat el.
Comentariile lui Zuckerberg sunt surprinz\toare, deoarece Facebook s-a ferit s\ atace filmul.
Zuckerberg a devenit, totu[i, în ultima perioad\, pu]in controversat. Într-un interviu acordat publica]iei The New Yorker, el a recunoscut c\ a fost autorul unor mesaje, care datau din 2003, în care îi caracteriza pe primii utilizatori ai Facebook drept ni[te “pro[ti” care au încredere în el.
Filmul “The Social Network” va intra în cinematografele din România pe 29 octombrie.

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …