Wednesday , February 1 2023

Marius Moga, prima declaratie despre iubita lui, Bianca: "Ne iubim si ne simtim bine"

moga-bianca

Marius Moga traieste de circa jumatate de an o poveste de dragoste in toata regula cu stirista Bianca Lapuste, corespondenta Stirilor PROTV Iasi. 
Ca marturie stau drumurile facute in ultimul timp de Moga, la Iasi, unde lucreaza si locuieste iubita lui, dar si fotografiile in care cei doi apar in ipostaze romantice.
Aflati la o terasa oarecare din Iasi, cei doi indragostiti se saruta. Nu lipsesc gesturile tandre din partea Biancai, sau cele protectoare facute de Moga, juratul de la “Vocea Romaniei” caruia nu i-a placut niciodata sa-si expuna relatiile. Ieri insa, aflat la lansarea scolii “The Music”, unde va preda si va avea cursantii sai, pentru prima oara in viata sa, Marius Moga a lasat garda jos si a vorbit, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, despre Bianca Lapuste.
“Da, merg si la ea in Iasi, unde lucreaza, si ne vedem cand putem noi mai bine, oriunde ar fi. Ma bucur ca e din Ardeal, cu ocazia asta ajungem la parinti mai des. Da, ea e din Cluj, eu sunt din Alba, e aproape. Deci e un lucru bun si pentru cei patru parinti. Planuri de vacanta, avem, o sa ne dam noi seama ce si unde. Viata asta e alerta si nu te lasa sa te gandesti la ea. Dar, vedem”, a declarat Marius Moga. Intrebat daca crede ca Bianca este fata potrivita pentru el, artistul a avut un moment de sinceritate maxima, marturisind care sunt sentimentele pe care le nutreste pentru iubita lui.
“Ne este bine impreuna si cred ca asta este cel mai important lucru. Ne intelegem si nu am simtit nicio diferenta pe niciun plan. Nu stiu sa zic daca e fata potrivita. Eu nu gandesc asa. Trebuie sa traim in prezent si atunci cand suntem fericiti trebuie sa maximizam sentimentul acela. Daca ma gandesc ca poate nu e ea, sau c-o fi si-o pati, nu va merge nimic. Eu cand ma hotarasc, ma hotarasc. Si acum, ne iubim si ne simtim bine. E meritul si dreptul nostru sa ne traim viata si sa vedem ce iese din ea, nu trebuie sa dam explicatii nimanui!”, a declarat Moga.

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …