Thursday , December 1 2022

Marius Moga ii va compune cantece iubitei lui Banica Jr

lavinia

Înfuriată la culme pe fosta soţie a lui Bănică jr, care i-a aruncat mănuşa, declarând că Violeta, fiica ei şi a lui Ştefan, nu are ce să înveţe de la Lavinia, căci nu a excelat în vreun domeniu, bruneta şi-a propus să treacă la alt nivel pe plan muzical.
Nu de alta, dar chiar şi ea s-a cam săturat ca numele său să fie asociat cu deja obsedantul refren “Mi-e frică să dorm singurică”, piesă lansată în urmă cu 10 ani şi fredonată la drum lung de turişti.
Artista, care seamănă leit cu Andreea Marin, numai că e varianta mai tânără cu un deceniu, este chitită să umble la portofel pentru ca următoarele sale piese să depăşească hotarele ţării.
Şi cine e compozitorul cel mai potrivit să o transforme peste noapte în divă, cu doar o singură melodie, dacă nu chiar Marius Moga, poreclit şi “Micul Mozart” pentru talentul său muzical nativ, dar şi pentru hiturile scoase pe bandă.
O piesă marca Moga costă în jur de 2.500 de euro, însă efortul financiar făcut acum de Lavinia se va întoarce înapoi înmiit, dacă reuşeşte să dea lovitura, căci va avea câştiguri fabuloase din spectacole:
“Am realizat câteva piese în limba engleză şi intenţionez să lucrez cu Marius Moga şi cu Adi Cristescu pentru câteva melodii pentru piaţa internaţională. Îi consider printre cei mai buni compozitori din ţară şi îmi doresc să colaborăm, fiindcă am certitudinea că vor fi nişte succese”, ne-a declarat Lavinia Pârva.
În plus, senzuala brunetă este tratată regeşte de Ştefan, acesta punându- i la picioare nu numai superba sa vilă, ci şi studioul profesionist de înregistrări.
libertatea.ro

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …