Marioara catre Oana: „Nebuna, nemernica, naparca, handicapata mintal”

31 mai 2011, 10:11

Cuvinte grele ca: „Nebună, mare nemernică, năpârcă, handicapată mintală” i-au fost adresate de către mama ei Oanei, care, extrem de nervoasă, a adăugat că are dreptul de a-i adresa aceste jigniri tocmai pentru că „eu am făcut-o şi eu am crescut-o”.

În acest timp, Oana, a şicanat-o pe mama ei, dar nici un moment nu a insultat-o, ţinându-se de promisiunea că nu o va mai vorbi niciodată de rău pe Marioara. „Te bag în puşcărie, unde ţi-e locul. Puşcăria ta este să-ţi iau banii”, a spus Oana râzând. „Sunt dispusă să scot toţi dracii din tine” sau „Du-te la culcare, diavol mic”, sunt acele replici glumeţe care au enervat-o şi au provocat-o pe Marioara.

Dan Capatos i-a luat apărarea tinerei Zăvorance, tocmai pentru că mama ei i-a spus acesteia lucruri neadevărate, unul dintre acestea fiind faptul că a primit bani pentru a veni la emisiune. „Sunt emisiuni care aruncă cu miile de euro, iar ea mă acuză pe mine, care nu am buget”, a spus nervos prezentatorul emisiunii „Un show păcătos”. (sursa:  Libertatea)

reportersite