Saturday , July 31 2021

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă şi se simte mai bine. Mananca singur si nu este păzit

Mario Iorgulescu s-a trezit din comă şi se simte mai bine. Nu este păzit şi este vegheat de familie. Sunt datele primite de procurorii români de la medicii italieni, acolo unde este intrenat fiul preşedintelui Ligii Profesionist de Fotbal.

Tânărul se simte bine, a fost deconectat de la aparate și a început să mănânce. Prin ordin european de anchetă au fost cerute informații de la spital iar unitatae spitalicească le-a pus la dispoziția autorităților din România de îndată. Procurorii de la noi au mers pe trei variante. 1. Să suspende cauza până când starea de sănătate îi permite să fie audiat, legea le dă această posibilitate, să se deplaseze acolo sau să aștepte că fiul lui Gino Iorgulescu să poate fi cooperant. La două luni de la transferul în clinica din străinătate, procurorii au hotărât să nu suspende ancheta și nici să se deplaseze acolo, conform unor surse citate de Antena 3.

Așteaptă că el să fie bine și să se întoarcă în România, iar acest lucru pare că este destul de aproape, pentru că, arată spitalul în răspunsul trimis către România, “in aceste momente audierea persoanei Iorgulescu nu este posibilă și prin consecință nu este permisă interacțiunea. De la internare și până acum starea sa prezintă îmbunătățiri”.

Familia nu s-a dezlipit de lângă el, iar acesta este internat fară pază, nu există temei ca suspecții să fie păziți. Adică, dacă se face bine și vrea să fugă poate face asta. Surse judiciara arată că anchetatorii au intrat în poseseia unor informații care arata că Mario Iorgulescu era cunoscut în anumite cercuri și în oraș că fiind un consumator de substanțe interzise.

Vezi si

Participanţii la Gala Premiilor Emmy trebuie să prezinte dovada vaccinării anti-Covid

Television Academy a anunţat că va cere tuturor participanţilor la ceremoniile Emmy de anul acesta …