Wednesday , February 8 2023

Marilyn Monroe şi Elizabeth Taylor obişnuiau să îşi radă părul de pe faţă

Marilyn Monroe şi Elizabeth Taylor, două actriţe celebre de la Hollywood, foloseau în “lupta” lor cu nedoritul păr facial un instrument cât se poate de banal – lama de ras -, a declarat fosta esteticiană a celor două vedete, citată de hollywoodreporter.com.

Esteticiana Kate Somerville a declarat într-un interviu recent, acordat site-ului Style.com, că cele două staruri obişnuiau să se radă pe faţă, pentru a avea pielea complet netedă. În acelaşi scop, ele apelau în mod frecvent şi la şedinţe de exfoliere.
Esteticiana americană a infirmat, totdată, “mitul” prezent în cultura populară potrivit căruia dacă o persoană se rade pe faţă de prea multe ori, atunci firele de păr vor creşte mai groase şi mai întunecate.
Marilyn Monroe a devenit o adevărată legendă după moartea ei tragică, din 1962, cauzată de o supradoză de medicamente. Actriţa americană a fost celebră şi pentru relaţiile pe care le-a avut cu o serie de bărbaţi faimoşi ai acelor vremuri, inclusiv cu dramaturgul Arthur Miller – care a fost, totodată, unul dintre cei trei soţi ai ei -, dar şi pentru presupusa ei aventură cu preşedintele american John F. Kennedy.
Actriţa Elizabeth Taylor şi-a câştigat celebritatea la vârsta de 12 ani, cu rolul din filmul “Vis de glorie” (1944). Recompensată cu două premii Oscar, pentru “Butterfield 8” (1960) şi “Cui îi e frică de Virginia Woolf?” (1966), Taylor a fost căsătorită de opt ori – de două ori cu actorul Richard Burton. Prima dată, ea şi Burton s-au căsătorit în Montreal, Canada, în martie 1964, divorţând în iunie 1974. După 16 luni de la acest divorţ, cei doi actori s-au căsătorit din nou, însă a doua lor căsnicie a durat doar nouă luni.

Vezi si

VIDEO. Jennifer Lopez și Ben Affleck, scenă stânjenitoare la Grammy. „Fii mai prietenos, mai motivat”

Un dialog stânjenitor, scurt, dar și plin de reproș, a fost surprins de camere la …