Monday , May 20 2024

Marilyn Monroe este cea mai renumita blonda din toate timpurile

.
Marilyn Monroe a fost desemnata cea mai renumita blonda din toate timpurile, potrivit rezultatelor unui sondaj, surclasându-le pe nu mai putin cunoscutele Grace Kelly, Brigitte Bardot, Madonna si Scarlett Johansson, informeaza contactmusic.com.
Pe pozitia a doua în acest top s-a situat actrita Grace Kelly, casatorita cu printul Rainier al III-lea de Monaco, iar locul al treilea a revenit actritei franceze Brigitte Bardot.
Un purtator de cuvânt al companiei Clairol Nice’ Easy, care a comandat acest sondaj societatii One Poll, a declarat: “Marilyn Monroe a fost întotdeauna celebra pentru parul ei blond. Însa este uimitor faptul ca, la aproape o jumatate de secol de la moarte, ea le-a învins pe blondele moderne, clasându-se pe primul loc. Parul ei este sinonim cu stralucirea anilor 1950 si a trecut proba timpului, depasind diverse stiluri de coafura si culori care aparut de-a lungul anilor”.
Printre alte blonde celebre din acest top se numara Cameron Diaz, clasata pe locul al patrulea, actrita Scarlett Johansson, ocupanta locului al saptelea, Stevie Nicks, solista grupului Fleetwood Mac, clasata pe locul al optulea, Debbie Harry, solista trupei Blondie, ocupanta locului al zecelea, cântareata Madonna, clasata pe pozitia a 11-a, si Gwen Stefani, ocupanta locului al 14-lea.
Marilyn Monroe a devenit o adevarata legenda dupa moartea ei tragica, din 1962, cauzata de o supradoza de medicamente. Actrita americana a fost celebra si pentru relatiile pe care le-a avut cu o serie de barbati faimosi ai acelor vremuri, inclusiv cu dramaturgul Arthur Miller – care a fost, totodata, unul dintre cei trei soti ai ei -, dar si pentru presupusa ei aventura cu presedintele american John F. Kennedy.

Vezi si

Sharon Stone și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se permită să revină la actorie

Sharon Stone, Stephen Fry și Liam Neeson cer ca lui Kevin Spacey să i se …