Saturday , March 25 2023

Marilyn Manson a încheiat o înțelegere cu actrița Esme Bianco, care l-a dat în judecată pentru agresiune sexuală

Marilyn Manson a ajuns la o înțelegere cu actrița Esmé Bianco care, în aprilie 2021, i-a intentat un proces cântărețului, pe numele său real Brian Warner, pentru agresiune sexuală, violență sexuală și trafic de persoane, informează DPA, citată de Agerpres.


”Doamna Bianco a fost de acord să-și rezolve solicitările care îi vizează pe Brian Warner și Marilyn Manson Records, Inc. pentru a-și putea continua viața și cariera”, a declarat marți avocatul lui Esmé Bianco, Jay D. Ellwanger, pentru Los Angeles Times.
Avocatul lui Manson, Howard King, a confirmat la rândul său evoluția procesului.
Potrivit Rolling Stone, revistă care a dat în premieră știrea referitoare la încheierea unui înțelegeri între cei doi, termenii acordului nu au fost făcuți publici.
În documentele înaintate tribunalului, Esmé Bianco, în vârstă de 40 de ani, susține că muzicianul de 54 de ani a violat-o și a abuzat de ea pe când formau un cuplu în 2011. Ea a susținut totodată că Manson, Tony Ciulla – fostul manager al cântărețului -, precum și compania de management a lui Ciulla au violat legile referitoare la traficul de persoane după ce au adus-o pe Bianco de la Londra la Los Angeles pentru roluri în filme și proiecte de videoclipuri muzicale propuse de Manson, dar care nu s-au materializat niciodată, timp în care Brian Warner a amenințat-o și abuzat-o sexual pe actriță.

În 2021, Manson a respins acuzațiile, pe care le-a etichetat ”distorsionări groaznice ale realității”.

Esme Bianco nu a fost singura femeie care a formulat acuzații serioase la adresa lui Manson în acel an.

Fosta logodnică a cântărețului, Evan Rachel Wood, l-a acuzat pe Manson că a abuzat-o în februarie 2021. Ea a scris într-un mesaj publicat pe Instagram, dar șters ulterior, că muzicianul ”a început să mă manipuleze din adolescență și m-a abuzat groaznic timp de mai mulți ani”. Cântărețul a negat și aceste acuzații.

”În mod evident, arta și viața mea reprezintă de mult timp un magnet pentru controversă, dar aceste acuzații recente formulate la adresa mea sunt niște distorsionări groaznice ale realității”, a spus el într-un mesaj publicat pe Instagram la scurt timp după acuzațiile formulate de Wood. ”Relațiile mele au fost mereu pe deplin consensuale cu partenere care împărtășesc aceeași viziune. Chiar dacă alții aleg acum să răstălmăcească trecutul, acesta este adevărul”.

În urma acuzațiilor, Manson a fost concediat de casa de discuri care îi edita albumele, precum și de Creative Arts Agency.

Acordul încheiat marți vine la mai multe săptămâni după ce un judecător a respins un proces federal intentat cântărețului de fotomodelul Ashley Morgan Smithline în 2021. În procesul depus în justiție în iunie 2021, Smithline susținea că Manson a agresat-o sexual de mai multe ori în anul 2010. AGERPRES 

Vezi si

Mark Zuckerberg a devenit tată de fată pentru a treia oară

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a devenit tată pentru a treia oară, el postând imagini cu …