Thursday , July 7 2022

Mariah Carey va naste un baiat si o fata

Mariah Carey [i Nick Cannon au dezv\luit c\ vor avea un b\iat [i o fat\, care urmeaz\ s\ se nasc\ în aprilie, potrivit contactmusic.com.
Cei doi cânt\re]i au dezv\luit c\ vor avea fat\ [i b\iat, precizând c\ s-au mirat c\ nimeni nu le-a ghicit secretul.
“Au fost concursuri între fani pe Twitter, despre sexul copiilor, [i multe zvonuri potrivit c\rora ar fi amândoi b\ie]i sau fete, dar nimeni nu a ghicit”, a declarat cânt\rea]a pentru revista Life & Style.
De cealalt\ parte, Nick a declarat c\ el [i Mariah au g\sit nume unice pentru copiii lor. “Nu vor avea nume nebune[ti, cum ar fi Carburator, dar sunt cu siguran]\ unice”, a spus el.
Mariah Carey a anun]at în luna octombrie c\ este îns\rcinat\, iar Nick Cannon a declarat, în decembrie, c\ so]ia lui este îns\rcinat\ cu gemeni, iar bebelu[ii se vor na[te în prim\vara anului 2011.
Cei doi au evitat pân\ în ultima clip\ s\ anun]e sarcina, din cauza unui avort spontan suferit de Mariah Carey în urm\ cu doi ani.
Mariah Carey (n\scut\ pe 27 martie 1969 sau 1970 – sursele difer\) [i Nick Cannon, în vârst\ de 30 de ani, s-au c\s\torit pe 30 aprilie 2008. Carey a mai fost c\s\torit\ cu Tommy Motola, în perioada 1993 – 1998.

Vezi si

Rihanna, cea mai tânără femeie miliardar din SUA

Rihanna, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani, a devenit cea mai tânără miliardară …