Friday , May 24 2024

Mariah Carey este însarcinata în patru luni

Mariah Carey
Cântareata americana Mariah Carey este însarcinata în patru luni, informeaza în exclusivitate site-ul RadarOnline.com, specializat în stiri despre celebritati.
Atât cântareata, cât si sotul ei, Nick Cannon, sunt extrem de bucurosi, însa au hotarât sa nu vorbeasca deocamdata în public despre sarcina artistei.
În viata privata, însa, lucrurile se petrec diferit, potrivit unei surse, care a declarat pentru RadarOline.com ca Nick Cannon vorbeste cu prietenii apropiati despre sarcina sotiei sale.
Cu toate acestea, luni, Nick Cannon a infirmat în public, înca o data, zvonurile referitoare la sarcina sotiei sale. “Am mai spus-o în trecut si o voi mai spune si în viitor: atunci când sotia mea va avea chef sa vorbeasca despre un anumit subiect, veti afla acele lucruri direct de la ea”, a declarat Nick Cannon într-o emisiune radiofonica.
“Mariah a facut eforturi mari pentru a ramâne însarcinata”, a declarat o sursa pentru RadarOnline.com, care a adaugat cu aceasta ocazie ca artista nu intentioneaza sa îsi anunte sarcina în viitorul apropiat. Aceeasi sursa a precizat ca Mariah Carey ar fi însarcinata în patru luni.
La sfârsitul saptamânii trecute, cântareata a concertat în Brazilia, iar aspectul ei fizic a alimentat zvonurile despre sarcina cântaretei. Dupa concert, artista a scris pe contul ei de pe platforma de microblogging Twitter: “Serios, îmi place sa fiu aici, oamenii sunt frumosi atât la exterior, cât si în interior. În seara aceasta mi-a fost greu sa cânt, din anumite motive personale, însa ei m-au ajutat sa trec cu bine peste aceste momente”.
În ultimele saptamâni, în presa internationala au aparut numeroase informatii despre o posibila sarcina a cântaretei, care s-a îngrasat foarte mult. Artista nu a confirmat însa aceste informatii.
Mariah Carey, în vârsta de 40 de ani, si-a celebrat recent cea de-a doua aniversare a casatoriei sale cu producatorul muzical Nick Cannon.
Mariah Carey a cunoscut succesul în anii ’90, prin lansarea unui album care îi poarta numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cântareata în Statele Unite în anii ’90. Popularitatea sa a intrat în declin începând cu anii 2000, când s-a despartit de studioul ei de înregistrari. Diva, considerata una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, s-a reîntors pe scena muzicii pop în 2005, cu albumul “The Emancipation of Mimi”, care a avut un imens succes. Albumul ei “E=MC2”, lansat în aprilie 2008, s-a vândut în peste 1,3 milioane de copii doar în Statele Unite si i-a oferit artistei americane sansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 în Billboard Hot 100, gratie piesei “Touch My Body”. Cu aceasta piesa, Mariah Carey l-a depasit pe Elvis Presley si a urcat pe a doua pozitie în clasamentul artistilor cu cele mai multe piese devenite No.1 în Billboard Hot 100, în ultimele decade. Prima pozitie a acestui clasament este ocupata de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Vezi si

Cannes 2024:  Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat Marele Premiu al secțiunii Semaine de la Critique

Regizorul argentinian Federico Luis a câștigat miercuri seară Marele Premiu al secțiunii Semaine de la …