Thursday , April 22 2021

Mariah Carey a primit cadou de Crăciun o maşină de 400.000 de dolari

Cântăreaţa americană Mariah Carey a primit de Crăciun de la soţul ei Nick Cannon un automobil Rolls Royce în valoare de 400.000 de dolari, informează dailymail.co.uk.
Artista americană a postat pe Twitter o fotografie a luxosului model Phantom, pe ale cărui plăcuţe de înmatriculare se poate citi “mommyMC” (mămica MC, n.r.).
Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, Nick Cannon a dorit să îi ofere soţiei sale acest cadou special, pentru a marca ultimul Crăciun petrecut în calitate de soţi fără copii, înainte de a deveni părinţi, în primăvara acestui an.
“Încă nu-mi revin după cadoul de Crăciun primit de la Nick Cannon. Plăcuţele de înmatriculare: mommyMC”, a scris cântăreaţa pe contul ei de Twitter.
Artista americană, în vârstă de 40 de ani, a vorbit recent despre relaţia ei cu Nick Cannon, cu care este căsătorită de peste doi ani.
“E o persoană minunată şi avem multe lucruri în comun. Ştiu că la început mulţi oameni spuneau despre noi: «Poftim? Ei chiar formează un cuplu?» Însă oamenii care ne cunosc pe amândoi îşi dau seama foarte uşor că ne potrivim”, a declarat Mariah Carey.
Mariah Carey a anunţat că este însărcinată în luna octombrie, iar Nick Cannon a declarat, în decembrie, că soţia lui este însărcinată cu gemeni, iar bebeluşii se vor naşte în primăvara anului 2011.
Cei doi au evitat până în ultima clipă să anunţe sarcina, din cauza unui avort spontan suferit de Carey în urmă cu doi ani.

Vezi si

Actorul Matthew McConaughey are șanse să fie votat guvernator de Texas

Actorul Matthew McConaughey ar putea urma exemplul lui Ronald Reagan, Arnold Scharzenegger şi Donald Trump …