Saturday , April 20 2024

Mariah Carey a confirmat că este însărcinată

Cântăreaţa americană Mariah Carey a pus capăt speculaţiilor lansate în ultimele luni, confirmând ceea ce presa hollywoodiană consideră a fi “cel mai prost păstrat secret din industria de divertisment”: artista este însărcinată cu primul ei copil.
“Da, sunt însărcinată. E adevărat”, a declarat Mariah Carey în emisiunea “The Today Show”, potrivit popeater.com. Acesta va fi primul copil al cântăreţei americane, în vârstă de 41 de ani, şi al soţului ei, producătorul muzical Nick Cannon, în vârstă de 30 de ani.
“A fost o călătorie lungă. A fost dificil, deoarece am încercat să păstrez secretul asupra acestei chestiuni care ţine de viaţa mea privată”, a adăugat cântăreaţa.
Potrivit zvonurilor recente, Mariah Carey urmează să nască un băieţel, însă această informaţie nu a fost deocamdată confirmată.
Cuplul a evitat să confirme zvonurile despre o posibilă sarcină, în principal din cauza vârstei artistei. “Motivul pentru care Mariah nu a dorit să spună nimic este acesta: ea are deja 41 de ani şi este superstiţioasă”, a declarat o sursă pentru publicaţia HollyBaby.
În luna iunie, Mariah Carey a renunţat la rolul dintr-un film regizat de Tyler Perry, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora ar fi însărcinată. La acea vreme, agentul ei de presă a infirmat însă această informaţie. Miercuri, actriţa Thandie Newton, care a înlocuit-o pe Mariah Carey în acel film, a alimentat din nou acele zvonuri. “Cred că este însărcinată”, a declarat Thandie Newton, întrebată în timpul emisiunii “The View” despre motivele pentru care celebra cântăreaţă americană a renunţat la acel rol.

Vezi si

Ucraina îl decorează pe actorul Alain Delon pentru a-i mulţumi pentru sprijinul acordat

Ucraina a decis să îi acorde Ordinul de Merit actorului francez Alain Delon pentru a-i …