Thursday , October 6 2022

Marcel Toader, in tratative pentru rolul de "Burlac" la Antena1, pentru 15.000 de euro

marcel toader

Proaspăt divorţat, Marcel Toader (50 de ani) are mari şanse să fie noul “Burlac” pentru sezonul viitor al show-ului realizat de Cătălin Botezatu (47 de ani). Omul de afaceri se află în tratative cu trustul Intact pentru a obţine rolul în această emisiune cu lipici la doamne.
Fără îndoială, Marcel Toader a ştiut să facă bani frumoşi din divorţul de Gabriela Cristea. După ce şi-a reînnoit contractul cu Antena 1 pentru încă trei luni, pe un onorariu de 10.000 de euro, omul de afaceri se află la un pas de a deveni protagonistul unui show ce se bucură de o mare audienţă.
Mai precis, fostul rugbist are mari şanse să interpreteze rolul Burlacului în sezonul 5, ce se va difuza la toamnă. Potrivit unor surse, el ar urma să încaseze aproximativ 15.000 de euro pentru apariţia în acest reality-show. Astfel, el va deveni unul dintre cel mai bine plătiţi “burlaci”.
Aspirantele la inima lui vor trebui însă, să se mulţumească doar cu statutul de iubită, dat fiind faptul că omul de afaceri a declarat recent că-şi doreşte să-şi întemeieze din nou o familie, dar fără acte, pentru a nu mai trece o dată prin neplăcerile unui divorţ.
Libertatea.ro

Vezi si

VIDEO. Peste 50 de vedete, printre care Juliette Binoche, Marion Cotillard și Isabelle Adjani, și-au tăiat părul, solidare cu protestul femeilor din Iran

Peste 50 de vedete din lumea filmului și a muzicii din Franța și-au tăiat părul …