Manusa lui Michael Jackson, de zece ori mai valoroasa decat creierul lui Einstein

reportersite
6/12/10 ora:2:41pm

O mănuşă desperecheată a regelui muzicii pop Michael Jackson, cu care cântăreţul a apărut în cadrul unuia din turneele sale din anii ’80, a fost vândută pentru 330.000 de dolari în cadrul unei licitaţii la Beverly Hills, a relatat duminică AP.

Licitaţia de sâmbătă,  “Icons and Idols”‘, organizată de casa de licitaţii Julien’s Auctions, a fost dedicată vânzării unor obiecte asociate numelor unor celebrităţi. După cum menţionează agenţia de presă citată, printre loturile expuse la licitaţie, o emoţie specială a provocat un sacou cu semnătura lui Michael Jackson, care a fost vândut pentru suma de 96.000 de dolari, precum şi o pălărie care i-a aparţinut – adjudecată de un fan al cântăreţului cu 72.000 de dolari.

O altă relicvă, care a atras atenţia publicului a fost o radiografie a creierului savantului german Albert Einstein, fizicianul de geniu, părintele teoriei relativităţii. Aceasta a fost vândută cu 39.000 de dolari, menţionează agenţia de presă citată.

S-au bucurat de succes şi sticluţele goale de medicamente ale actriţei Marilyn Monroe, care au fost vândute contra a 19.000 de dolari.