Tuesday , November 29 2022

Manelele au ajuns in lumea buna: Salam a semnat cu Universal si urca pe scena alaturi de Bregovic si Eric Clapton

Din toamnă, manelele lui Florin Salam vor fi difuzate în toată Europa. Luni seara, popularul solist român de muzică de petrecere a semnat contractul cu una dintre cele mai mari case de discuri din lume, Universal Music.
Odată cu semnarea contractului cu importanta casă de discuri, Florin Salam a anunţat oficial că va fi prezent pe scenă, în anul 2011, alături de Goran Bregovic şi Eric Clapton, în patru concerte în mari oraşe europene precum Marsilia, Paris (Franţa), Milano şi Roma (Italia). Mai mult, de la începutul anului viitor, promovarea manelistului în lumea muzicii va intra sub aripa Universal France, divizie al cărei director va veni special, pe 1 iunie, la Bucureşti să-l cunoască pe Salam. În contractul prezentat presei, românul va avea un procent din drepturile de autor identic cu cel al lui Goran Bregovic – 25%.
“Este mai mult decât am visat. Numele de scenă va rămâne acelaşi, căci e unul norocos. Goran m-a sfătuit să mă mut în Franţa, alături de copiii mei, şi cred că din toamnă o să închiriez o casă la Paris. Nu, nu voi renunţa la nunţi, am angajamente şi pentru 2013, n-am cum să trec peste ele”. (sursa: Libertatea)

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …