Friday , September 30 2022

Mama premierului Ponta recunoaste ca a vrut sa faca avort si ca fiul ei "are tendinta sa se umfle in pene"

În februarie 2010, Cornelia Naum (68 de ani), mama premierului desemnat Victor Ponta (39 de ani), a acceptat să vorbească despre băiatul ei celebru într-un amplu interviu acordat site-ului www.inpolitics.ro. La vremea respectivă, declaraţiile, deşi de-a dreptul incredibile, au trecut aproape neobservate, dar azi Libertatea le reia.
“Faptul că Victor s-a născut se datorează integral tatălui său, Dumnezeu să-l odihnească, pentru că eu luasem decizia să nu păstrez sarcina. Aveam o anume suferinţă medicală care permitea un avort legal şi eram hotărâtă să nu fac copilul, dar a fost dorinţa fierbinte a tatălui său să îmi asum riscul. Noi am divorţat ulterior, dar, în 1992, când s-a stins din viaţă, tatăl lui Victor a făcut-o în casa noastră, înconjurat de cei dragi”, a declarat, pentru inpolitics.ro, mama lui Victor Ponta.
«O cam luase niţel razna»
Practic, noul prim-ministru se înscrie în aşa-numita categorie a “decreţeilor”, adică a celor două milioane de copii născuţi între 1967 şi 1972, după ce Nicolae Ceauşescu a dat celebrul decret 770, din 1 octombrie 1966, prin care erau interzise avorturile, cu excepţia celor necesare din punct de vedere medical.
Ca sfat de viaţă, mama premierului n-a stat prea mult pe gânduri, dezvăluind că băiatul ei are obiceiul de a se da mare uneori: “Victor cam are tendinţa asta, să se umfle în pene, dar are şi tăria să recunoască acest defect al lui, ceea ce e mare lucru. Când a ajuns şeful Corpului de Control al Guvernului, cu ani în urmă, o cam luase niţel razna, am avut de tras ca să îl aducem înapoi, cu picioarele pe pământ, dar am făcut-o şi apoi râdea şi el de situaţie. Probabil aşa e când eşti foarte tânăr şi ajungi în funcţii înalte”.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …