Monday , December 5 2022

Mama lui Stefan Stan n-o vrea pe Andreea Mantea de nora

La mai puţin de şase luni de când formează un cuplu, Andreea Mantea (26 de ani) şi Ştefan Stan (35) au hotărât să se căsătorească.
Naşi le vor fi Iulia şi Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4, şi, spre surprinderea tuturor, cei doi îndrăgostiţi au stabilit data cununiei civile, după Paşte. Deşi câştigătorul trofeului „Vocea României” se consideră cel mai fericit bărbat în aceste momente, se pare că Mihaela, mama lui, e neagră de supărare. Surse din anturajul celor doi ne-au dezvăluit că femeia nu o are la inimă pe Mantea şi e împotriva căsătoriei.
De nenumărate ori aceasta şi-ar fi sfătuit fiul să se mai gândească, spunând despre viitoarea noră că este isterică, nesuferită şi fiţoasă şi să-şi caute o altă fată, mai de teapa lui.
Părerea soacrei la adresa ei îi este familiară Andreei, însă nu o interesează prea tare şi evită, în grupul ei de prieteni, să discute pe această temă, pentru a nu isca conflicte. Oficial, Andreea infirmă informaţiile: „Nu e adevărat! Avem o relaţie ok”, a spus ea pentru Click!.
 

Vezi si

Încoronarea lui Charles. Coroana Sf. Edward a părăsit Turnul Londrei pentru a fi modificată (Foto)

Coroana Sf. Edward, piesa centrală a bijuteriilor monarhiei britanice, a părăsit Turnul Londrei, unde este …