Thursday , September 29 2022

Mama de 47 de ani: Sunt fostul tata al copiilor mei

Paul, tata a doi copii si casatorit cu trei femei, a devenit Carla
Carla Lamprey este o femeie de 47 de ani care îşi creşte singură cei doi copii adolescenţi de când mariajul său s-a terminat. Dar femeia mărturiseşte că este şi tatăl copiilor săi, că se numea Paul şi că a fost căsătorit de trei ori cu femei.
Carla Lamprey susţine că a avut întotdeauna pornirea de a îmbrăca haine de femeie, chiar de la vârsta de patru ani. Asta nu l-a împiedicat pe Paul să aibă două căsnicii cu două femei, ratate din cauza faptului că el era transsexual.
Atunci când a întâlnit-o pe Jane, bărbatul a fost uluit de frumuseţea femeii -blondă şi cu ochi albaştri- şi în scurt timp s-a căsătorit, pentru a treia oară, cu aceasta, cei doi devenind părinţii unui băieţel şi ai unei fetiţe. Femeia îi spusese iniţial că nu are nicio problemă cu transsexualismul său, iar uneori mergeau împreună în baruri, cu Paul îmbrăcat în femeie şi foarte popular printre bărbaţi.
Decizia lui Paul de a trăi ca femeie a făcut-o pe Jane să renunţe la căsnicie şi, din păcate, şi la relaţia cu copiii săi.
Paul, astăzi Carla, îşi creşte cei doi copii care susţin că “este un foarte bun tată şi mamă” şi s-a transformat fizic într-o copie a fostei sale soţii: blondă, cu ochi albaştri şi cu siluetă zveltă, scrie The Sun.
Carla spune că a avut întotdeauna noroc că oamenii nu şi-au dat seama că este bărbat la origini, astfel că cei doi copii ai săi nu au avut probleme la şcoală sau în altă parte. Ea atrage atenţia multor bărbaţi dar mărturiseşte că nu îşi doreşte un iubit, ci o iubită.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …