Wednesday , July 24 2024

Madonna se laudă pe Instagram cu iubitul mai tânăr cu 41 de ani

Madonna și-a arătat fanilor noua ei cucerire pe Instagram. Artista a postat recent mai multe fotografii cu un tânăr de doar 23 de ani, în timpul unei ieșiri la un restaurant din New York, după un concert. Tânărul în cauză este Andrew Darnell, cu 41 de ani mai tânăr decât Madonna, iar cei doi au fost surprinși de martori în ipostaze tandre.

Potrivit publicației Page Six, citată de profm.ro, cei doi au fost împreună la concertul muzicianului nigerian REMA la Irving Plaza din New York, unde nu s-au mai ascuns și s-au ținut toată seara în brațe, realizând fotografii îndrăznețe. Imaginile au fost făcute publice de către celebra cântăreață, iar în aproape toate se afla și Darnell, cu o mână în jurul gâtului ei.

Madonna, în vârstă de 64 de ani, a purtat un top din piele cu fermoar și pantaloni scurți negri, pe care i-a potrivit cu dresuri din plasă. În ceea ce privește accesoriile, artista a optat pentru coliere argintii cu diamante, și brățări strălucitoare.

O sursă a declarat pentru publicația menționată mai sus că Madonna și iubitul ei tinerel au mers la un restaurant de lux din Manhattan, după concert. Aceasta a declarat că artista a ajuns la local cu 30 de minute înainte de miezul nopții, petrecându-și seara „dansând și făcându-și selfie-uri la masă”.

„S-au răsfățat cu cartofi prăjiți cu trufe, orez crocant și mai multe paste diferite, inclusiv gnocchi cu trufe, în timp ce savurau un vin rosé. Ea și Andrew au fost foarte afectuoși toată noaptea, stând tot timpul îmbrățișați”, a declarat sursa potrivit Page Six.

View this post on Instagram

 

A post shared by Madonna (@madonna)

Vezi si

Un mineral care conține molecule de apă, descoperit în eșantioanele aduse de pe Lună de sonda chineză Chang’e-5

Oamenii de știință dintr-o echipă chineză au identificat, într-un eșantion adus de pe Lună de …