Tuesday , May 21 2024

Madonna, internată la Terapie Intensivă în stare gravă. A fost intubată, dar momentul critic a fost depășit

Madonna a trăit în weekendul trecut un episod dramatic, ea fiind internată la Terapie Intensivă în New York și intubată. 

Page Six, care a dezvăluit prima informația, a relatat că vedeta a fost intubată cel puțin o noapte, după internarea de urgență într-un spital din New York. Madonna a fost găsită inconștientă la domiciliul său. Se pare că acum, după mai multe zile petrecute la spital, sub atenție medicală, cântăreața ar fi bine, în stare de recuperare.

Autoarea hitului ”Material Girl” are 64 de ani, însă este într-o condiție fizică excelentă și nimic n-ar fi trădat o asemenea situație. Tot sursa menționată a aflat că fiica sa, Lourdes Leon, a stat în permanență lângă divă, în toate aceste zile critice, de când a ajuns la spital.

„În ultimele două zile, nimeni nu știa cu adevărat în ce direcție se va îndrepta situația, iar familia ei se pregătea pentru ce era mai rău. De aceea a fost ținută în secret încă de sâmbătă. Toată lumea credea că o putem pierde și aceasta a fost realitatea situației”, a spus o rudă a vedetei pentru „Daily Mail”.

Managerul Guy Oseary, care o reprezintă de ani de zile pe Madonna, a explicat miercuri pe Instagram că artista a suferit o infecție bacteriană complicată și a fost nevoie ca medicii s-o trateze la terapie intensivă, după ce a fost intubată. Însă dă asigurări că Madonna se va recupera în curând, complet. Între timp, o sursă a declarat că Regina Pop a fost mutată de la terapie intensivă, într-o rezervă standard.

Madonna nu trăda nicio afecțiune. Ba chiar înainte de nefericita întâmplare și-a sărbătorit gemenele în vârstă de 10 ani, Estere și Stella, care absolviseră școala primară.

La începutul acestui an, Madonna a anunțat că își va lansa turneul „Celebration” în onoarea celor 40 de ani dedicați carierei muzicale. Acesta urma să debuteze pe 15 iulie la Rogers Arena din Vancouver, însă în lumina evenimentelor recente, Guy Oseary a anunțat tot pe Instagram că proiectul se amână: ”Vom reveni cu detalii, când le vom avea. Vom anunța atât noile date ale concertelor, cât și pe cele ale spectacolelor reprogramate.”

 

Vezi si

O biserică din Germania  atrage tinerii cu liturghii pe tema Taylor Swift

Biserica din Heidelberg atrage tinerii cu o liturghie pe tema Taylor Swift. Rezultatele au fost …