Madonna, greu de recunoscut. Cu un look surprinzator, ii indeamna pe americani sa voteze

reportersite
13 octombrie 2020, 6:58

Madonna și-a surprins fanii cu un nou look. Vedeta a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini, în care apare cu o culoare a părului complet diferită față de cea cu care ne-am obișnuit în ultimii ani.

Părul blond a fosd înlocuit cu o nuanță inedită de roz. În cele trei imagini postate, vedeta poartă un pulover albastru, pe care l-a accesorizat cu un guler mare, alb, o cravată, și un colier la baza gâtului. De asemenea, în două dintre fotografii, a ales să poarte o pereche de ochelari de vedere extrem de stylish.

Însă, se pare că scopul acestei postări nu a fost acela de a-și surprinde fanii cu un nou look, ci de a-i îndemna să voteze. „Cele trei fețe ale unei fete care tocmai a votat”, a scris Madonna. Cum mai este puțin timp până la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, cântăreața încurajează cetățenii americani să își exercite dreptul de a vota. În plus, aceasta a și dezvăluit cine a fost alegerea sa: „#bidenharris2020”. Însă, nu este o surprinsă, având în vedere că în trecut și-a exprimat în nenumărate rânduri antipatia față de actualul președinte, Donald Trump.

Madonna a dezvăluit recent că lucrează la un film biografic. Iar în imaginile pe care le-a făcut publice pe pagina sa de Instagram, la secțiunea Stories, o putem vedea pe cântăreață lucrând la scenariul filmului, alături de scenarista și câștigătoarea Premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original (Juno), Diablo Cody.

De când a fost confirmat în mod oficial că va fi lansat un film despre viața Madonnei, au existat mai multe zvonuri în legătură cu actrița care o va interpreta pe legenda muzicii pop. Până acum, printre candidatele cu cele mai mari șanse se numără Julia Garner și actrița din serialul 13 Reasons Why, Anne Winters.

elle.ro