Thursday , December 1 2022

Madonna, greu de recunoscut. Cu un look surprinzator, ii indeamna pe americani sa voteze

Madonna și-a surprins fanii cu un nou look. Vedeta a postat pe contul său de Instagram mai multe imagini, în care apare cu o culoare a părului complet diferită față de cea cu care ne-am obișnuit în ultimii ani.

Părul blond a fosd înlocuit cu o nuanță inedită de roz. În cele trei imagini postate, vedeta poartă un pulover albastru, pe care l-a accesorizat cu un guler mare, alb, o cravată, și un colier la baza gâtului. De asemenea, în două dintre fotografii, a ales să poarte o pereche de ochelari de vedere extrem de stylish.

Însă, se pare că scopul acestei postări nu a fost acela de a-și surprinde fanii cu un nou look, ci de a-i îndemna să voteze. „Cele trei fețe ale unei fete care tocmai a votat”, a scris Madonna. Cum mai este puțin timp până la alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, cântăreața încurajează cetățenii americani să își exercite dreptul de a vota. În plus, aceasta a și dezvăluit cine a fost alegerea sa: „#bidenharris2020”. Însă, nu este o surprinsă, având în vedere că în trecut și-a exprimat în nenumărate rânduri antipatia față de actualul președinte, Donald Trump.

Madonna a dezvăluit recent că lucrează la un film biografic. Iar în imaginile pe care le-a făcut publice pe pagina sa de Instagram, la secțiunea Stories, o putem vedea pe cântăreață lucrând la scenariul filmului, alături de scenarista și câștigătoarea Premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original (Juno), Diablo Cody.

De când a fost confirmat în mod oficial că va fi lansat un film despre viața Madonnei, au existat mai multe zvonuri în legătură cu actrița care o va interpreta pe legenda muzicii pop. Până acum, printre candidatele cu cele mai mari șanse se numără Julia Garner și actrița din serialul 13 Reasons Why, Anne Winters.

elle.ro

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …