Tuesday , June 18 2024

Mădălina Manole s-a filmat înainte de sinucidere. Mesajul de adio

Mădălina Manole s-a filmat în oglindă, luându-şi adio de la familia ei. Petru Mircea, soţul artistei, pretinde că a găsit înregistrarea întâmplător. Mădălina Manole i-a lăsat soţului ei şi un testament sentimental, o coală A4 cu sentimentele acesteia, un fel de mesaj de adio. Petru Mircea a preferat să dea publicităţii testamentul sentimental al defunctei soţii pentru a dovedi că acuzaţiile formulate de socrii săi sunt nefondate. Părinţii Mădălinei Manole l-au acuzat pe ginere că şi-a bătut în repetate rânduri soţia şi ar fi împins-o astfel la sinucidere.
Petru Mircea, soţul artistei, pretinde că a găsit înregistrarea întâmplător. Teribilele imagini vor fi prezentate azi, la Pro Tv.  Cântăreaţa s-a filmat în oglindă în momentul în care şi-a luat adio. “Mădălina Manole şi-a luat rămas bun prin gesturi”, spune soţul.
Cu doar două zile înainte, el făcea cunoscut, tot la acelaşi post de televiziune, conţinutul unei scrisori de adio lăsate de soţia sa.
“Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi asta mă fac să mă găndesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea! Nimeni nu este vinovat de starea mea! Doar eu! Şi totuşi eu cred că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei gândurile astea??? Cum??? Mă gândesc la voi toţi dar şi la ce să fac că nu mai fiu!”  se arată în scrisoarea prezentată de soţ.
Soțul a descoperit un carneţel în care Mădălina îşi scria gândurile, încă din septembrie 2005. Despre scrisoarea de adio a Mădălinei, Petru a spus că a descoperit -o în sertarul de la noptieră, alături de talismane şi cărţi de rugăciuni.
“Nu aş fi vrut să arăt lumii această scrisoare pentru că e un lucru personal şi este tot ce mi-a mai rămas, sunt ultimele cuvinte de la soţia mea. Am ales să fac asta ca urmare a acuzaţiilor care mi s-au adus, a jignirilor la adresa familiei mele” a declarat Petru Mircea la Pro TV.
“Şi ai mei scumpi să mă ierte, (n.r. părinţii Mădălinei) atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea şi să-l iubească mult pe Puiu. El rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine. Pui mic, să rămână o perioadă la Botoşani cu ma şi tata, poate mă va ierta mai târziu când va fi mare” sună un alt paragraf din scrisoarea lăsată de Mădălina pentru soţul ei.
“Ultima oară când am vorbit cu socrii mei a fost la cimitir, impropriu am vorbit, eu doar tăceam şi ascultam jigniri din partea mamei Mădălinei. Eu l-a sunat pe socrul meu când era oficial că Mădălina a murit, dar mi-a respins apelul. L-am sunat înainte de a apărea ştirea la televizor.” a mai adăugat acesta la Happy Hour.
“N-am fost împotriva relaţiei Mădălinei cu părinţii ei, ba dimpotrivă, am vrut să o ajut. Cu mama a avut o relaţie nefirească mamă-fiică. Magda a suferit tot timpul din cauza asta. Magda avea în repertoriu toate piesele scrise de Şerban Georgescu, nu e adevărat că nu am lăsat-o să le mai cânte”, spune soţul artistei, care neagă şi că ar fi lovit-o vreodată pe Mădălina, aşa cum s-a scris în presă.
El a precizat că familia a ştiut de primele două tentative de sinucidere ale Mădălinei. A treia oară, soţul cântăreţei nu i-a mai sunat pe părinţii ei. Toate încercarile de sinucidere au avut loc într-o zi de miercuri, iar artista a murit în noaptea de marţi spre miercuri.

Vezi si

Cinci destinații de evitat pentru turiștii care vor să economisească bani

Un studiu recent realizat de publicația britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele …

error: