Thursday , April 18 2024

Mădălina Manole credea că este blestemată şi a apelat la parapsihologi

Cântăreaţa Mădălina Manole, care s-a sinucis pe 14 iulie, credea că este blestemată şi a apelat la parapsihologi, a declarat psihologul Lucian Iordănescu, cu care a vorbit artista în 2003, în emisiunea “Happy Hour” de la Pro TV.
“Nu ştiu cine m-a blestemat, dar se pare că vine pe filieră maternă”, i-ar fi spus Mădălina Manole lui Iordănescu. De asemenea, el a spus că Mădălina nu voia însă să meargă la vrăjitoare. După întâlnirea cu Iordănescu, artista a spus că îl va mai căuta, dar nu a mai făcut-o. Iordănescu a mai precizat că artista spunea că toate necazurile din viaţa sa vin de la acest blestem.
În emisiunea “Happy Hour” de joi a fost prezent şi Ciprian Antohi, un apropiat al artistei, care a cunoscut-o pe Mădălina Manole în 1991, când a înfiinţat la Roman fanclubul cântăreţei, devenind foarte apropiaţi în timp.
“Mădălina îmi spunea mai puţine la începtul relaţiei noastre, apoi şi-a deschis sufletul. Pe lângă faptul că s-a întâmplat ce s-a întâmplat şi o bucată din sufletul meu s-a rupt, acum a venit o altă durere. Provocată de ceea ce se întâmplă, de războiul pentru nu ştiu ce iscat. Nu e vorba despre o avere mare, iar copilul din câte am înţeles va moşteni totul”, a spus Ciprian Antohi la “Happy Hour”.
De asemenea, Antohi a precizat că artista a spus, după ce a divorţat de Şerban Georgescu, că nu se va mai căsători niciodată. “Mădălina a fost la un domn care i-a ghicit în cărţi. Şi i-a spus că are cununiile legate, iar ea zicea: «Uite, are dreptate, nu o să mă mai mărit»”, a povestit prietenul cântăreţei, precizând că acest lucru s-a întâmplat prin 2002 – 2003.
“Nu înţeleg acum de ce şi-au schimbat atitudinea (părinţii Mădălinei Manole, n.r.) şi faţă de mine, de ce am ajuns un impostor, un Iuda, brusc, după ce s-a întâmplat tragedia. Mama Mădălinei venea şi-mi spunea că «Dumnezeu te-a adus lângă Magda să o ajuţi»”, a mai spus acesta, precizând că mama artistei ştia că aceasta merge să i se ghicească în cărţi, la tarot.
“La început, nu am crezut că Mădălina se interesa de aşa ceva (de blesteme, n.r.). Apoi, am început să cred. În perioada de după divorţ (de Şerban Georgescu, n.r.) şi până l-a cunoscut pe Puiu, eram aproape zilnic în preajma ei şi m-a frapat să aflu de treaba asta. (…) Nu îmi venea să cred că se întâlnea cu parapsihologi. Nu a vorbit despre asta niciodată”, mai spune Ciprian Antohi.
Antohi a spus şi că artista refuza categoric să meargă la doctor.
Măruţă a prezentat în emisiune şi un jurnal din 2005 al artistei, din care reiese faptul că Mădălina Manole era interesată de parapsihologie şi în special de blesteme.
Petru Mircea, soţul Mădălinei Manole, a prezentat, miercuri, la emisiunea “Happy Hour” de la Pro TV, varianta integrală a scrisorii lăsate de artistă înainte să se sinucidă, precizând că nu a falsificat-o, dar şi jurnalul acesteia, care va fi dezbătut în ediţia de joi a emisiunii.
Petru Mircea a prezentat conţinutul integral al scrisorii lăsate de Mădălina Manole.
“Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toţi mă iubiţi, şi mi-aţi arătat asta, mereu. Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru; cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac, să am gijă de ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu. Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata. Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare!”, scria Mădălina Manole în scrisoare.
De asemenea, artista îşi mai dorea ca soţul ei, Petru Mircea, să aibă grijă de copilul lor şi să rămână bani pentru el. “Şi ai mei scumpi să ma ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! Şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu. Pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui. Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli) şi … pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela….”, îşi încheie artista scrisoarea.
Totodată, în scrisoare artista mai scrie: “Nu mă judecaţi şi nu vă judecaţi, dragii mei părinţi şi dragul meu frate. Vă implor. De dragul copilului meu şi al lui Mihăiţă (copilul fratelui Mădălinei Manole, n.r.)”.
Petru Mircea a respins acuzaţiile socrilor săi potrivit cărora ar fi falsificat scrisoarea.
De asemenea, Petru Mircea a declarat în emisiunea de miercuri a emisiunii “Happy Hour” că Mădălina Manole s-a filmat cu puţin timp înainte de moarte.
Cătălin Măruţă a prezentat în emisiunea Happy Hour, de joi, prima captură de pe înregistrarea video cu mesajul de adio al Mădălinei Manole. Artista s-a filmat în oglindă trimiţând un ultim mesaj înainte de a-şi lua viaţa, pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care împlinea 43 de ani. Înregistrarea va fi difuzată vineri la emisiunea Happy Hour.

Vezi si

Guy Ritchie revine pe marile ecrane cu un film despre o operațiune din Al Doilea Război Mondial

Prin cel mai recent film al său, ”The Ministry of Ungentlemanly Warfare”, inspirat de o …