Sunday , October 1 2023

Madalina Manole a lasat o scrisoare de adio

Sotul artistei, Petru Mircea, a prezentat luni fragmente dintr-o scrisoare de adio a Madalinei, gasita dupa incheierea cercetarilor privind moartea ei.
“Ai mei scumpi sa ma ierte. Atat pot sa gandesc. Am ajuns aici din vina mea… Si sa-l iubeasca mult pe Puiu (n.r. – Petru Mircea). Ramane sufletul meu pentru tot ce a facut pentru mine, pentru sufletul lui…” – acesta este mesajul artistei catre parintii ei, citit in emisiunea “Happy Hour” de luni, care l-a avut invitat pe sotul cintaretei.
In aceeasi nota de adio, Madalina a facut o referire si la copilul ei, Petru Jr., exprimandu-si dorinta ca acesta sa locuiasca la socrii ei o vreme, si nu la parintii ei, la Ploiesti: “Pui mic sa ramana o perioada la Botosani, cu mama si cu tata (n.r. – parintii lui Petru Mircea), si poate ma va ierta mai tarziu, cand se va face mare”.
Aparitia lui Petru Mircea in emisiunea lui Catalin Maruta, de la Pro TV (unde sotul artistei este si angajat) se vrea o replica adusa acuzatiilor pe care le-au formulat parintii Madalinei saptamana trecuta, la “Acces direct”, pe Antena 1.

Vezi si

Cher este acuzată că a angajat patru bărbați pentru a-l răpi pe fiul ei dintr-un hotel

Cher, celebra cântăreață și actriță, este acuzată că a angajat patru bărbați pentru a-l răpi …