Tuesday , September 27 2022

Mădălina Ghenea îl aduce pe Gerard Butler în România

Mădălina Ghenea şi Gerard Butler formează un cuplu din vara anului 2012 şi se pare că românca este pregătită să facă un pas înainte în relaţie şi să-l prezinte pe iubitul ei familiei sale. Cei doi vor veni în Bucureşti, în luna august, la nunta lui Alin, fratele Mădălinei.
Cu toate ca mama Madalinei Ghenea a mai vizitat-o pe aceasta in Italia, se pare ca nu a avut pana acum privilegiul sa-l cunoasca pe Gerard Butler, potrivit wowbiz.ro. Toata familia Madalinei urmeaza sa-l intalneasca pe faimosul actor american la nunta lui Alin. “Alin se casatoreste. Madalina vine si ea si vrea sa-l aduca si pe baiatul asta, pe iubitul ei”, a povestit bunica Madalinei.
Desi abia asteapta cu nerabdare si sa-si intalneasca posibilul viitor ginere, bunicii Madalinei stau cu sufletul la gura si sunt emotionati la gandul ca nepoata lor sa nu pateasca ceva rau. Stiu ca Madalina este o celebritate si se gandesc ca ar trebui sa vina insotita de bodyguarzi, precum starurile de la Hollywood.

Vezi si

Robin Wright, actrița din „House Of Cards”, divorțează și de al treilea soț, directorul casei de modă Yves Saint Laurent

După patru ani de mariaj, actrița americană Robin Wright s-a separat de directorul casei de …