Madalina Ghenea gateste bine si citeste tratate de psihologie

reportersite
28 martie 2013, 13:08

Gerard Butler și-a găsit o iubită nu doar extrem de frumoasă, dar și talentată și … cultivată. În timp ce vedetele nu prea își fac timp să citească, Mădălina Ghenea se pare că este o împătimită a lecturii, iubind mai ales autorii din sfera psihologiei.

La Rin Grand Residence poti sa faci orice vrei cu apartamente incepand de la 29000 €!

Recent, Mădălina Ghenea a postat pe Facebook două imagini în care apare preparând o masă copioasă: creveți cu paste și salată. În decorul bucătăriei ei însă se pot observa și câteva detalii care indică faptul că actrița originară din Slatina iubește lectura. Pe masa ei se găsesc mai multe cărți de specialitate, scrise de psihologi renumiți, printre care și volumul 6 al lui Carl Gustav Jung, ”Tipuri psihologice”.

Mădălina Ghenea (n. 8 august 1987, Slatina, România) este o actriță și manechin de origine română, care în prezent locuiește în Milano, Italia. S-a născut la data de 8 august 1987 la Slatina. Încă de la o vârstă fragedă a fost în lumina reflectoarelor, participând la celebra emisiune tv „Tip Top Minitop”. Timp de 7 ani, Mădălina a luat lecții de balet, dar și de pian. A absolvit Colegiul Național „Ion Minulescu” din Slatina, reușind să se dedice și carierei ce avea să înceapă. A avut o relație cu celebrul actor Leonardo DiCaprio.

Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni. A participat la prezentări de modă în toată lumea, România, Italia, Germania, Japonia, Austria, Africa de Sud, Franța sau Spania. Prin urmare, Mădălina se declară „cetățean al lumii, cu viața într-o valiză”. Printre reclamele cele mai cunoscute se numără cele la branduri ca La Perla, Lovable, Lise Charmel, Peroni, New Yorker, Borghetti, Sloggi, Grimaldi Mare, Max Well, Lormar, Amarea, Primadonna, Quelle, Margherita Mazzei, Lascana, Von Dutch, Parah, Lepel sau Huntermoller. A atras atenția presei din România odată cu lansarea videoclipului melodiei ”Il tempo tra di noi”, a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț.

În 2008 este una din protagonistele celebrului calendar PERONI. În anul 2010, debutează în televiziune și acceptă să participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale.

Din 2011 este imaginea companiei de telefonie mobilă TRE-Italia pentru care filmează un spot publicitar alături de îndragitul actor Raoul Bova. De asemenea din același an devine imaginea producătorului de haine pentru dans DEHA și a celebrei curse pentru mașini de epocă Mille Miglia.

Debutul său ca actriță îl face în 2011 în rolul Irinei din filmul italian I soliti idioti.
Este iubita actorului scoțian Gerard Butler.

libertatea.ro