Tuesday , December 6 2022

Madalina Ghenea, cu ochii in lacrimi: M-am indragostit de Gerard Butler. Daca aceasta relatie se va termina, va cer sa nu ma certati"

madalina-ghenea

Mădălina Ghenea a izbucnit în plâns când, pe monitorul uriaş din platoul de la «Sinteza zilei», au rulat imagini cu iubitul ei, Gerard Butler.
Împreună cu Mihai Gâdea şi cu spectatorii din studio, Mădălina a urmărit fragmente de interviuri în care Gerard Butler vorbea despre ea, moment în care a început să lăcrimeze.
“E foarte greu să duci o relaţie cu un om la un astfel de nivel. M-am îndrăgostit, asta e tot ce pot să vă spun cu mâna pe inimă. Sunt foarte mndră de el, îl iubesc. Niciodată nu mi-am dorit să am o relaţie cu un astfel de star şi niciodată nu am vorbit despre relaţia cu Gerard. El a povestit atât de multe detalii încât eu nici nu mai am ce să spun”, a spus Mădălina Ghenea.
Vizibil emoţionată, Mădălina le-a transmis oamenilor în general şi ziariştilor, în special o rugăminte care ridică nişte semne de întrebare. “Dacă această relaţie se va termina, vă cer anticipat să nu mă certaţi, să fiţi ca înainte, să nu vă supăraţi. Este vorba de viaţa mea personală, un detaliu foarte personal. Asta e, din păcate trăim într-o lume în care relaţiile se consumă mai repede decât ar trebui.”

Vezi si

VIDEO. Netflix a lansat luni al doilea trailer al documentarului „Harry & Meghan”

Cu câteva zile înainte de lansarea documentarului despre prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, planificată …