Tuesday , June 18 2024

"Mad Men" si "Modern Family", cele mai bune seriale la gala Premiilor Emmy 2010

.
“Mad Men” [i “Modern Family” au fost recompensate cu Premiile Emmy pe 2010 acordate celor mai bune seriale ale anului, în timp ce “Breaking Bad” a ob]inut principalele distinc]ii pentru interpretare, la gala desf\[urat\ duminic\ sear\ în Los Angeles.
La categoria Cel mai bun serial – dram\, “Man Men” (foto) a fost preferat lui “Lost”, “Breaking Bad”, “Dexter”, “True Blood” [i “The Good Wife”, în timp ce “Modern Family” a fost desemnat cel mai bun serial – comedie în dauna produc]iilor “Glee”, “Curb Your Enthusiasm”, “Nurse Jackie”, “30 Rock” [i “The Office”.
Bryan Cranston [i Aaron Paul au câ[tigat premiile pentru cel mai bun actor în rol principal [i, respectiv, secundar într-un serial dram\, datorit\ presta]iilor din “Breaking Bad”. Cele mai bune actri]e în serial dram\ au fost alese Kyra Sedgwick, pentru rolul principal din “The Closer”, [i Archie Panjabi, pentru rolul secundar din “The Good Wife”.
La seriale de comedie, premiile Emmy pentru cel mai bun actor în rol principal [i, respectiv, secundar le-au fost acordate lui Jim Parsons (“The Big Bang Theory”) [i Eric Stonestreet (“Modern Family”), în timp ce distinc]iile cuvenite actri]elor au mers la Edie Falco, pentru rolul principal din “Nurse Jackie”, [i Jane Lynch, pentru rolul secundar din “Glee”.
Al Pacino a fost recompensat cu premiul Emmy 2010 pentru cel mai bun actor în miniserie sau film de televiziune, datorit\ rolului din “You Don’t Know Jack”.
La categoria Cea mai bun\ miniserie, a câ[tigat “The Pacific”, produs\ de HBO, în timp ce “Jamie Oliver’s Food Revolution” a luat premiul pentru cel mai bun program reality.
Ajunse anul acesta la edi]ia cu num\rul 62, premiile Emmy sunt acordate de Academy of Television Arts & Sciences [i r\spl\tesc cele mai bune filme [i seriale de televiziune din SUA. Distinc]iile sunt considerate echivalentul Oscarurilor din cinematografie.

Vezi si

Cinci destinații de evitat pentru turiștii care vor să economisească bani

Un studiu recent realizat de publicația britanică MoneyWeek a scos la iveală care sunt cele …

error: