Friday , May 14 2021

Lui Lady Gaga i s-a facut rau pe scena

După ce şi-a anunţat fanii că a vomitat în spatele scenei, dar nu pentru că i-a fost rău, ci pentru că aşa obişnuieşte, Lady Gaga a avut nevoie de îngrijiri medicale la finalul concertului.
Artista a recunoscut un obicei şocant pe care îl are în timpul concertelor şi care s-a repetat in România: “Uneori mai vomit în timpul showurilor mele, nu am vrut ca voi să vedeţi asta. Sunt multe grămăjoare de vomă Gaga pe undeva pe acolo. Staţi liniştiţi, nu mai vomit încă o dată, oricum nu am nimic în stomac” le-a spus artista fanilor, după care a început să cânte melodia “Princess Die”, cea mai nouă a artistei.
Show-ul a continuat mai bine de două ore după ce acesteia i-a fost rău, însă la finalul prestaţiei două ambulanţe au ajuns de urgenţă în Piaţa Constituţiei, chiar in spatele scenei, pentru a-i acorda îngrijiri artistei.

Vezi si

Dua Lipa, marea câștigătoare a Galei Brit Awards. Eveniment-pilot la Londra, cu mii de spectatori, fără distanțare și mască

Dua Lipa a fost marea câştigătoare la ediţia din acest an a galei Brit Awards, …

One comment

  1. Of, Doamne cand o iei dintre noi pe aceasta nenorocita si curva penala numita Lady Gaga ??? Ma ingrozesc sa vad cat de salbatici si lipsiti de logica pot fi unii oameni sa admire o nenorocita de artista, lesbiana si curva ordinara nu are care nici pic de rusine si decenta umana, afisandu-si pretutindeni in lume goliciunea si erotismul ei. Cer bucurestenilor care iubesc moralitatea publica, sa faca plangere la Parchet si la Politie impotriva acestui concert deoarece intra sub incidenta Legii 196 din anul 2003, care interzise in spatiul public obscenitatea si exteriorizarea imorala !!! Rusine organizatorilor !!!