Thursday , February 2 2023

Lucian Viziru: «Tania Budi stătea în faţa uşii mele până îi deschideam»

La doi ani de la despărţire, Lucian Viziru, acum om insurat si cu copil mic, dezvăluie care au fost motivele pentru care povestea de dragoste cu Tania Budi nu a durat decât o vară: ea era foarte insistentă şi dacă nu îi răspundea la telefon, se posta în uşa casei sale şi nu se lăsa până când Lucian nu-i deschidea.
S-au cunoscut în 2009, au avut afaceri împreună, s-au întâlnit de mai multe ori pentru a discuta despre proiecte şi au ajuns să formeze un cuplu.
“Nu pot spune că am avut o relaţie cu ea, a fost mai mult o aventură. Ea spunea că eram un tip gelos, ei bine, şi soţia mea poate să vă confirme, eu nu am fost gelos niciodată. Din contră, Tania era cea care, dacă nu-i răspundeam la telefon, venea acasă la mine şi stătea în faţa uşii. Până nu-i deschideam şi intra, nu pleca de acolo”, a povestit Lucian, în cadrul emisiunii „Conferinţă de presă” (Antena 2), ce va fi difuzată sâmbătă, de la 19.30. (sursa: click.ro)

Vezi si

J.Lo, Oprah, Sharon Stone, Sofia Vergara, Kim Kardashian, la petrecerea Anastasiei Soare, „regina sprâncenelor de la Hollywood”

Românca Anastasia Soare, CEO și fondatoare a companiei de cosmetice Anastasia Beverly Hills, a organizat …