Saturday , October 1 2022

Lovitură dură pentru Andreea Marin. TVR a scos din grila de programe emisiunea "Preţuieşte viaţa"

andreea marin2

CNA a aprobat, miercuri, noua grilă a TVR 1, care cuprinde mai puţine producţii de divertisment şi mai multe filme şi în care nu se mai regăsesc emisiunile “Preţuieşte viaţa” cu Andreea Marin şi “Duminica în familie” cu Ramona Bădescu, ci doar programul “O dată-n viaţă” cu Iuliana Tudor.
Noua grilă a TVR 1 a fost prezentată în şedinţa de miercuri a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) de doi reprezentanţi ai Societăţii Române de Televiziune – Alina Amza şi Nicolae Voican.
Alina Amza, coordonator cu atribuţii de producător executiv al TVR 1, a spus că noua grilă a televiziunii a fost discutată în luna decembrie de Comitetul Director al Societăţii Române de Televiziune (SRTv) şi va fi lansată începând din 24 ianuarie.
Potrivit Mediafax, ea a mai spus că această grilă va fi difuzată la TVR 1 timp de aproximativ două luni, până când va fi lansată grila de primăvară a televiziunii.
Conform Alinei Amza, în noua grilă a TVR 1 va creşte procentul de filme difuzate (de la 12,70% la 25%) şi va scădea cel de programe de divertisment (de la 28% la 16,25%).
Ea a mai spus că în următoarele două luni nu vor mai fi difuzate la TVR 1 emisiunile “Preţuieşte viaţa” şi “Duminica în familie”, motiv pentru care va creşte numărul filmelor difuzate. Cele două emisiuni ar urma să intre din nou în grila TVR 1 în primăvară, având în vedere că nu au fost difuzate încă toate ediţiile pentru care au fost semnate contractele cu Andreea Marin şi Ramona Bădescu, respectiv societăţile alături de care TVR produce aceste programe.
Principala emisiune de divertisment de la TVR 1 va rămâne “O dată-n viaţă”, prezentat de Iuliana Tudor.
Andreea Marin şi-a schimbat numele. Vezi cum se numeşte acum şi unde a făcut anunţul
Grila TVR 1 nu va fi modificată însă în privinţa programelor informative difuzate şi va suferi modificări minore în privinţa procentelor de programe educative, culturale şi religioase transmise.
Potrivit Alinei Amza, din grila TVR 1 va ieşi emisinea de publicistică “Dosar România”, însă va fi difuzat programul cu reportaje “România văzută altfel”.
De asemenea, în grila TVR 1 nu se va mai regăsi emisiunea “Între bine şi rău”, moderată de Liviu Mihaiu. În schimb, va fi difuzată emisiunea “La vârf”, moderată de Liviu Mihaiu.
Totodată, grila TVR 1 va cuprinde multe programe sportive, iar în perioada 7-23 februarie vor fi difuzate competiţiile din cadrul Olimpiadei de Iarnă de la Soci, după cum a spus Nicolae Voican.

Vezi si

A murit Coolio, rapperul care a câștigat un premiu Grammy. Avea 59 de ani (VIDEO)

Rapperul american Coolio, cunoscut mai ales pentru hiturile “Gangsta’s Paradise” și “Fantastic Voyage”, a murit …