Saturday , November 26 2022

Loredana Groza, FĂRĂ lenjerie intimă la TV

loredana

Loredana Groza este considerată de mulţi Madonna României, fiind o artistă care a ştiut mereu să se reinventeze pentru a fi în top. Elegantă, dar totodată excentrică, Loredana reuşeşte mereu să fie în centrul atenţiei, iar ţinutele ei sunt totdeauna incitante.
Loredana Groza ştie cum să fie mereu o apariţie în spectacole sau în emisiunile televizate la care participă. Invitată în show-ul “Serviciul Român de Comedie”, Loredana şi-a făcut apariţia în platou cu o rochie foarte incitantă, neagră, mulată şi foarte transparentă pe lateral, pe sub care nu a purtat lenjerie intimă, pentru a nu oferi o imagine dizgraţioasă.
Ţinuta spectaculoasă a Loredanei Groza va putea fi văzută în ediţia de miercuri a “Serviciului Român de Comedie”, în care Loredana va juca rolul unei boieroaice în miniserialul “Suleymazăre Prolificul”, parodie după “Suleyman Magnificul”, scrie libertatea.ro.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …