Thursday , October 5 2023

Loredana, cu burta la vedere la B'estfest

Nonconformista Loredana a dat-o în bară, vineri, pe scena B‘estfest, când a vrut să arate ca o rockeriţă rebelă. Din păcate pentru ea, solista a afişat nişte şunci de toată frumuseţea, care-i ieşeau din pantalonii scuţi, mult prea strâmţi şi prin bluza sfâşiată, scrie Click.
Vrea bluze cu vedere la abdomen ca puştoiacele şi blugi strânşi pe talie, dar din păcate, la 42 de ani, Loredana nu prea mai are ce arăta! Vineri, în prima zi de la B’estfest, Lori a urcat pe scenă în calitate de invitat special şi a cântat o piesă împreună cu cei de la BUG Mafia. Solista a oripilat însă publicul la capitolul vestimentaţie, căci a ales să se îmbrace într-o pereche de pantaloni scurţi din jeans şi o bluză franjurată în faţă, pe care numai o vedetă cu un abdomen perfect o poate purta.
Solistei nu i-a păsat însă că n-a mai trecut demult pe la sala de sport, aşa că şi-a etalat fără nici o jenă burta şi colăceii din talie. Colac peste pupăză, Lori s-a mai accesorizat şi cu o diademă din ţinte, pe cap, plus multe lănţişoare şi brăţări şi inele, care mai de care mai sclipitoare, care au făcut-o pe divă să arate precum un pom de Crăciun, nicidecum ca o artistă de top.

Vezi si

Zendaya a întors toate capetele la Săptămâna Modei de la Paris

Zendaya (27 de ani) a făcut furori la Săptămâna Modei de la Paris, luni seară. …