Saturday , December 3 2022

Logodnica lui George Clooney a fost avocatul lui Julian Assange si il consiliaza pe Kofi Annan

clooney-amal

De profesie avocat, Amal Alamuddin are 36 de ani si este considerată o “frumuseţe cu creier”. Dincolo de “performanţa” că l-a sedus pe cel mai vânat burlac de la Hollywood, Amal are în palmares numeroase reuşite profesionale.
Născuta in Liban, la Beirut, Amal vorbeşte trei limbi straine şi a studiat Dreptul la Londra, unde s-a stabilit din 2011, după cum notează L’Express.
Specializată în drepturile omului, Amal Alamuddin lucrează în cadrul firmei Doughty Street Chambers. Ea l-a apărat pe celebrul Julian Assange, fondatorul Wikileaks, ferindu-l de extradarea în Suedia.
Frumoasa libaneză colaborează şi cu Kofi Annan, fost secretar general al ONU, pe care il consiliază în problemele legate de Siria.
Amal Alamuddin a fost aleasa de către site-ul Your Barrister Boyfriend “femeia cea mai sexi din baroul londonez”. Ea este descrisă ca “atingând idealul aparent inaccesibil al feminităţii contemporane! Tabloidele americane comentează că l-a sedus pe Clooney cu frumuseţea care taie respiraţia şi inteligenţa sclipitoare.
Amal i-a fermecat şi pe părinţii lui Clooney, care au descris-o ca fiind şarmantă şi încântătoare.

Vezi si

Breșă de securitate în WhatsApp. 360 de milioane de numere, expuse

O breșă de securitate în WhatsApp a expus numerele de telefon a aproximativ 360 de …