Lista completa a artistilor care vor canta la nunta Biancai cu Victor Slav

reportersite
26 septembrie 2013, 14:39

vladauDuminica va fi ziua cea mare pentru Bianca si Victor Slav si pregatirile au ajuns aproape de final. Roscata si sotul ei stiu ce le vor pune pe masa nuntasilor si mai ales cu ce muzica ii vor delecta pe petrecareti.

Se pare ca Bianca si Victor Slav vor o nunta cu usoare influente traditionale, motiv pentru care le-au invitat sa anime atmosfera pe fetele de la Etnic, ale caror piese au toate inspiratie folclorica.

Paleta muzicala va fi completata de celebrul Nelu Ploiesteanu care va impune ritmurile lautaresti, in stilul deja consacrat.

Pentru muzica usoara si balade, Bianca si Victor au optat pentru finalistul show-ului “Vocea Romaniei”, Dragos Chircu, artistul care are in prezent o colaborare cu Loredana Groza, mentorul lui in cadrul show-ului TV.

Iar acum vine surpriza… Pe ringul de dans, cu microfonul in mana se va afla si unul dintre cavalerii de onoare, nelinistitul Bogdan Vladau care, dupa ce s-a lasat de modeling, a pendulat intre muzica si televiziune. Acesta va complete varietatea muzicala cu ritmuri de… club.

cancan.ro