Wednesday , March 29 2023

Lisa Loring, care a interpretat rolul lui Wednesday în „Familia Addams” în anii 60, a murit în urma unui AVC

Lisa Loring, actrița care a interpretat rolul lui Wednesday în ecranizarea „Familiei Addams” din anii 60, a murit sâmbătă în urma unui atac vascular cerebral. Familia sa a decis să fie deconectată de la aparate.

Lisa Loring a murit sâmbătă, la vârsta de 64 de ani, în urma unui atac cerebral. Laure Jacobson, cea mai bună prietenă a actriței, a confirmat moartea femeii.”Cu mare tristeţe, anunţ că prietena noastră, Lisa Loring, a murit. În urmă cu patru zile, a suferit un atac cerebral masiv, cauzat de fumat şi de tensiune ridicată. A stat trei zile conectată la aparate, dar ieri familia a luat decizia dificilă de a o deconecta. Lisa a murit noaptea trecută”, a anunțat aceasta în mediul online.

Loring a interpretat personajul Wednesday în prima ecranizare a Familiei Addams. Serialul a avut două sezoane, 64 de episoade, între 1964 şi 1966.

“Lisa rămâne în cultura pop şi în inimile noastre. Va fi mereu Wednesday Addams. Frumoasă, bună, o mamă iubitoare. Moştenirea Lisei în lumea showbizului este uriaşă. Iar familiei sale i-a lăsat o zestre plină de umor, afecţiune şi dragoste. Odihneşte-te în pace, Lisa. La naiba, erai foarte distractivă”, a mai scris Jacobson.

Lisa Loring a fost măritată de patru ori şi a lăsat în urmă două fiice. Una dintre acestea, Vanessa Foumberg, a confirmat decesul mamei sale, potrivit dailymail.co.uk.

Vezi si

Ana Morodan a fost reținută 24 de ore. „Contesa digitală”, prinsă la volan după ce consumase alcool și droguri și avea permisul suspendat

Influencerul Ana Morodan, supranumită „contesa digitală”, a fost reținută de poliție după ce a provocat …