Tuesday , March 5 2024

Lindsay Lohan, externata mai devreme dintr-o clinica de dezintoxicare

Actrita americana Lindsay Lohan a fost externata, marti, din clinica de dezintoxicare în care a fost închisa din ordinul justitiei americane, dupa ce a efectuat doar 22 de zile din programul de dezintoxicare care dureaza în mod obisnuit trei luni, informeaza Reuters.
Actrita americana a fost externata la doar câteva zile de la publicarea unor informatii în presa internationala potrivit carora medicii care o trateaza nu cred ca aceasta ar suferi de probleme cauzate de dependenta de droguri sau de tulburari psihice, asa cum a fost diagnosticata anterior.
Site-ul Radaronline.com a fost primul care a anuntat ca Lindsay Lohan a parasit acea clinica din Los Angeles, marti dupa amiaza, iar potrivit site-ului TMZ.com, actrita americana va primi tratament la domiciliu.
O noua audiere a cazului ei este programata pentru miercuri, însa, cel mai probabil, actrita nu va fi prezenta la tribunal.
Lindsay Lohan a fost eliberata din închisoare la începutul lunii august, dupa ce a efectuat doar 13 zile din pedeapsa de 90 de zile pe care a primit-o pentru violarea regimului de eliberare conditionata impus în 2007, pentru conducere sub influenta alcoolului si detinere de cocaina. Actrita a fost eliberata pentru buna purtare si pentru ca autoritatile californiene doresc sa evite supraaglomerarea închisorilor din Los Angeles.
Lohan s-a internat imediat într-un program de 90 de zile, conceput pentru constientizarea pericolelor generate de consumul de alcool.
Site-ul TMZ.com citeaza o serie de medici care considera ca Lindsay Lohan nu a fost corect diagnosticata, actrita luând multi ani medicamente pentru a combate sindromul de hiperactivitate. Potrivit aceluiasi site, actrita a fost incorect diagnosticata si cu tulburare bipolara.
Linsday Lohan a recunoscut în 2007 ca este dependenta de droguri si de alcool si s-a internat de trei ori în clinici de tratare a dependentei. În luna mai a acestui an, justitia americana i-a ordonat sa poarte o bratara de monitorizare a concentratiei de alcool din sânge si a fost din nou încarcerata, pentru ca a lipsit de la sedintele obligatorii de terapie.
Lindsay Lohan, în vârsta de 24 de ani, a devenit cunoscuta la vârsta de 11 ani, când a jucat în filmul “Capcana pentru parinti”, si a fost considerata una dintre cele mai talentate actrite tinere de la Hollywood. Cariera ei a atins un moment de vârf în 2003 – 2004, când a jucat în filmele “Vinerea traznita/ Freaky Friday” si “Fete rele/ Mean Girls”. Dar la vârsta de 20 de ani, Lohan mergea deja la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi, iar stilul ei de viata petrecaret era descris pe larg de site-urile de stiri mondene.
Cel mai recent proiect cinematografic al sau este un film despre starul porno al anilor 1970 Linda Lovelace, care ar fi trebuit sa fie realizat în aceasta vara.

Vezi si

VIDEO. BRIT Awards: Raye a câștigat 6 premii, un record

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, sâmbătă, la Londra şase premii la gala BRIT, inclusiv …