Wednesday , September 28 2022

Lindsay Lohan, convocată la tribunal după un test antidrog pozitiv

Actriţa americană Lindsay Lohan, aflată în regim de eliberare condiţionată în urma recentelor ei probleme cu justiţia, a fost convocată la tribunal, în această săptămână, după ce a fost testată pozitiv la un test antidrog, au anunţat, luni, surse din justiţia americană.
Judecătorul Elden Fox de la tribunalul din Beverly Hills a revocat regimul de eliberare condiţionată de care beneficia Lindsay Lohan şi a emis un mandat de arestare care stipulează ca starleta americană în vârstă de 24 de ani să se prezinte la tribunal, în cursul zilei de vineri.
După ce a petrecut 13 zile într-o închisoare din Los Angeles, la sfârşitul lunii iulie şi începutul lunii august, actriţa s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, unde trebuia să rămână timp de 90 de zile.
Justiţia i-a permis în cele din urmă starletei americane să se întoarcă în reşedinţa ei, la sfârşitul lunii august, în schimbul unui control medical şi psihologic foarte strict, ce impune efectuarea a două teste săptămânale antialcool şi antidrog.
Lindsay Lohan a recunoscut că unul dintre aceste teste a fost pozitiv. “Este regretabil, însă ultimul test de depistare a drogurilor s-a dovedit a fi pozitiv”, a declarat actriţa, într-un mesaj postat pe contul ei de pe Twitter.
“În mod evident este un eşec pentru mine, însă îmi asum ceea ce am făcut şi consecinţele ce decurg din această situaţie. Dependenţa de droguri este o maladie de care nu scapi de azi pe mâine, din păcate”, a adăugat Lindsay Lohan.
La sfârşitul lunii august, judecătorul însărcinat cu judecarea cazului a avertizat-o pe starletă că orice test care se va dovedi pozitiv va atrage după sine o pedeapsă de 30 de zile de închisoare.
Actriţa americană fusese condamnată pentru violarea termenilor regimului de eliberare condiţionată de care beneficiase, după ce a fost arestată de două ori în 2007, pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate şi pentru posesie de cocaină, la un interval de două luni.

Vezi si

Premieră pentru omenire: NASA a lovit un asteroid

Nava spațială DART a NASA a lovit un asteroid în primul test de apărare planetară. …