Thursday , December 7 2023

LIKE-urile de pe Facebook le aduc vedetelor mii de euro în conturi. Ce comisioane au Bianca Drăguşanu şi Iulia Vantur

dragusanu

Vedetele scot bani grei din postări pe reţele de socializare. Potrivit presei mondene, VIP-urile dâmboviţene şi-au transformat paginile de Facebook în adevărate afaceri care le aduc câştiguri substanţiale. Dacă în cazul unora vorbim de sume modeste, alte vedete primesc mii de euro pentru postările în care promovează diverse firme.
Un “share” sau un “tag” capătă o altă valoare pe pagina de Facebook a unei vedete. Cântăreţii, actorii şi mai ales asistentele TV au dezvoltat o adevărată industrie a like-urilor, potrivit libertatea.ro. De câte ori postează pe pagină numele unui salon de înfrumuseţare, al vreunui brand de haine, ori menţionează vreun restaurant sau orice altă firmă dornică de publicitate, e rost de bani. Iar fiecare like are un preţ. Preţ care depinde, la rândul lui, de popularitatea vedetei pe reţeaua de socializare.
Aproape săptămânal, Bianca Drăguşanu scrie numele unui salon de frumuseţe sau laudă preparatele unui anumit restaurant. Imediat cum postarea începe să fie apreciată de cei peste 500.000 de fani, contul vedetei este alimentat cu sume cuprinse între 500 şi 1.000 de euro.
Nu toate vedetele sunt plătite atât de bine. Iulia Vântur ar percepe în jur de 300 de euro, în funcţie de firma care o ofertează, iar Ruby, care primeşte chiar şi un milion de aprecieri virtuale ar obţine doar 200 de euro. De cealaltă parte, novice în această afacere, Daniela Crudu nu are nicio pretenţie financiară.
În ceea ce-i priveşte pe bărbaţi, cel mai scump este Victor Slav, care percepe 500 de euro pe postare şi ajunge şi la 1.000 de euro, mai ales când acceptă să promoveze celor peste 730.000 de fani produse dedicate sportivilor. Amicul său, Bogdan Vlădău, încasează 300 de euro pentru acelaşi gen de înţelegeri.
 

Vezi si

VIDEO. Cântecul de Crăciun din 1958 care a detronat piesa ”All I Want for Christmas is You” interpretată de Mariah Carey 

Începând cu 2019, în apropierea sărbătorilor, Mariah Carey ajunge an de an în fruntea topurilor …