Monday , January 30 2023

Lidia Buble, interceptată în timp ce mărturisea că a dat mită la doi polițiști care au vrut să-i verifice alcoolemia

Artista Lidia Buble a fost audiată la DIICOT după ce ar fi încercat să mituiască doi polițiști care intenționau să o verifice cu aparatul etilotest.

Oprită în trafic de forțele de ordine, cântăreața ar fi sunat un prieten care i-a recomandat să nu sufle în aparatul etilotest și în schimb să le ofere sume de bani celor doi agenți. Lidia Buble ar fi consumat alcool înainte să fie oprită în trafic.

Conform unor surse citate de gândul.ro, pentru că nu avea bani la ea, artista i-a convins pe polițiști să o însoțească până la locuința sa. Cu toate astea, nici acolo aceasta nu avea bani, așa că a mers până la un bancomat, de unde a scos suma de bani cu care i-a mituit pe ce doi polițiști.

După ce agenții ar fi acceptat să ia banii, Lidia Buble și-a sunat din nou sfetnicul pentru a-i povesti toată întâmplarea. Fără ca cei doi să știe, telefonul bărbatului respectiv era monitorizat la solicitarea DIICOT, în contextul unei alte anchete privind infracțiuni asimilate criminalității organizate.

După ce procurorii au finalizat dosarul la care lucrau, Lidia Buble a fost chemată la audieri la DIICOT, însă aceasta ar fi scăpat de acuzații după ce ar fi dat declarații complete. Cu toate astea, în cazul dării de mită, legea spune că pentru a fi exonerată persoana care a dat mită trebuie să facă denunțul înainte ca autoritățile să se sesizeze cu privire la infracțiune, or, în acest caz procurorii sunt cei care s-au sesizat, și nu în urma denunțului Lidiei.

 

Vezi si

Jay Leno s-a ales cu mai multe oase rupte după un accident de motocicletă. În noiembrie el a avut arsuri grave după un alt incident

Jay Leno, vedeta emisiunii „The Tonight Show” și comediant, a declarat că şi-a fracturat mai …