Thursday , April 18 2024

Liana Patras si Adrian Ardelean vor prezenta unul dintre buletinele de stiri de la postul 10 TV

Liana P\tra[ [i Adrian Ardelean vor prezenta “unul dintre principalele buletine de [tiri” de la televiziunea generalist\ 10 TV, pe care grupul RCS&RDS inten]ioneaz\ s\ o lanseze pe 10 decembrie, a declarat Radu Moraru, project manager al postului, mar]i, în [edin]a CNA.
Consiliul Na]ional al Audiovizualului (CNA) a avizat, în [edin]a de mar]i, solicitarea societ\]ii RCS&RDS SA din Bucure[ti de acordare a unei licen]e audiovizuale prin satelit pentru televiziunea generalist\ 10 TV. La [edin]a CNA a fost prezent\ o delega]ie a RCS&RDS, format\ din Radu Moraru – project manager, Anghel Ban, Lauren]iu Stan, Adrian Buc\, Mihai Dinei [i Lucian Mihai.
Radu Moraru a spus c\ la televiziunea 10 TV vor lucra profesioni[ti BBC. În acest context, el a anun]at c\ Liana P\tra[, fost\ prezentatoare de [tiri la Realitatea TV, [i Adrian Ardelean, fost realizator la Europa FM, vor prezenta “unul dintre principalele buletine de [tiri”.
Emisiunea matinal\ a postului va fi prezentat\ de actorul Dan Tudor [i de Doria Ivan.
“E bine c\ investesc în vremuri de criz\. Când e vorba de investi]ii române[ti, presa nu face foarte mult\ vâlv\, dar este o investi]ie important\, dup\ alt\ investi]ie important\ – DigiSport, care transmite nu doar fotbal, ci [i alte sporturi”, a mai spus Radu Moraru despre proiectul 10 TV, acesta precizând c\ a activat în grupul RCS&RDS în anii ’90.

Vezi si

VIDEO cu Katy Perry, în momentul în care îi cade bluza în direct la TV. S-a ascuns sub pupitru

Cântăreața americană Katy Perry a vrut să impresioneze cu o ținută vestimentară aparte în juriul …