Saturday , June 15 2024

Leonardo DiCaprio si Blake Lively s-au despartit

Actorul american Leonardo DiCaprio s-a desp\r]it de iubita lui, actri]a Blake Lively, dup\ o rela]ie care a durat cinci luni, informeaz\ accesshollywood.com. Informa]ia a fost confirmat\, mar]i diminea]\, de agentul de pres\ al actri]ei Blake Lively.
O surs\ din anturajul lui Leonardo DiCaprio a confirmat [i ea aceast\ desp\r]ire, declarând c\ cei doi actori “r\mân buni prieteni”.
Leonardo DiCaprio [i Blake Lively au fost v\zu]i pentru prima dat\ plimbându-se împreun\ în luna mai, la Festivalul de Film de la Cannes. Ei au fost v\zu]i apoi în Italia, în California, la New York [i la Sydney. În iulie, Blake Lively, în vârst\ de 24 de ani – care anterior a avut o rela]ie cu Penn Badgley, colegul ei din distribu]ia serialului “Gossip Girl: Intrigi la New York” -, a spus, într-un interviu acordat revistei Glamour, c\ va r\mâne întotdeauna sincer\ cu ea îns\[i, în ciuda faptului c\ tr\ie[te în lumina reflectoarelor. “Sunt foarte con[tient\ de sinele meu. Iar acest lucru îmi ofer\ un sentiment de siguran]\. Dac\ m-a[ defini prin lucruri care se schimb\ mereu, precum p\rerile publicului sau hainele pe care le port sau profesia pe care o am, nu ar exista niciun fel de stabilitate într-o astfel de situa]ie”, a spus actri]a. Cu doar câteva s\pt\mâni înainte de a începe o rela]ie cu Blake Lively, Leonardo DiCaprio, în vârst\ de 36 de ani, se desp\r]ise de fosta lui iubit\, modelul israelian Bar Rafaeli, cu care a format un cuplu timp de peste cinci ani. Anterior, actorul american a avut ca iubit\ un alt model celebru, brazilianca Gisele Bundchen, de care s-a desp\r]it în anul 2005. Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai talenta]i actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epoc\ un copil minune. Printre primele sale filme se num\r\ “What’s Eating Gilbert Grape” (1993), unde a jucat al\turi de Johnny Depp, [i “Jurnalul unui baschetbalist” (1995). A cunoscut un mare succes la public dup\ ce a jucat în “Romeo [i Julieta”, în 1996. În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalit\]i. Astfel, el a jucat rolul pionierului avia]iei Howard Hughes, în “Aviatorul”, care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominaliz\ri la premiile Oscar. Actorul a mai jucat în “Cârti]a” (2006) [i “Shutter Island” (2010), regizate de Marin Scorsese, dar [i în cel mai nou film al lui Christopher Nolan – “Începutul/ Inception”, lansat în cinematografe în 2010. Dup\ ce a devenit celebr\ gra]ie rolului din serialul “Gossip Girl: Intrigi la New York”, actri]a Blake Lively s-a remarcat [i în câteva lungmetraje, precum “Vie]ile secrete ale Pippei Lee”, “New York, I Love You”, “Ora[ul/ The Town” [i “Green Lantern”.

Vezi si

China plasează cronometre deasupra toaletelor într-un loc turistic cheie

Un oraș chinez a instalat cronometre deasupra toaletelor dintr-un important loc turistic pentru a asigura …

error: