Monday , April 15 2024

Leonardo DiCaprio se teme de casatorie

Leonardo DiCaprio alaturi de iubita sa, Bar Rafaeli
Actorul american , care are o rela]ie cu top modelul Bar Rafaeli, a recunoscut c\ nu este sigur c\ se va c\s\tori vreodat\, deoarece a v\zut prea multe c\snicii în jurul s\u destr\mându-se, informeaz\ contactmusic.com.
Actorul – a c\rui bun\ prieten\ Kate Winslet s-a desp\r]it de so]ul ei, regizorul Sam Mendes, la pu]in timp dup\ ce cei trei au încheiat fim\rile la pelicula “Nonconformi[tii/ Revolutionary Road” – a recunoscut c\ faptul c\ a v\zut atât de multe rela]ii destr\mate în jurul s\u l-a f\cut s\ se team\ de acest pas.
Leonardo – care are o rela]ie de mai mul]i ani cu top modelul israelian Bar Rafaeli – a spus: “Nu [tiu dac\ m\ voi c\s\tori vreodat\. Am v\zut prea mul]i oameni cu presupuse c\s\torii fericite care s-au destr\mat. Am fost la fel de [ocat ca toat\ lumea”.
“Nimeni nu poate privi la c\s\toriile altora [i emite judec\]i. Nu cunosc vie]ile private ale actorilor cu care lucrez. [tiu doar dac\ sunt sau nu actori sau regizori buni”, a mai spus acesta.
Starul filmului “Începutul/ Inception”, lansat recent, a recunoscut, de asemenea, c\ nu este sigur dac\ s-ar sim]i confortabil s\ filmeze o scen\ de dragoste în timp ce iubita sa s-ar afla pe platou. “Depinde de circumstan]e”, a ad\ugat acesta. “Sun\ foarte ciudat pentru persoane care nu au mai fost niciodat\ pe platourile de filmare”, a mai spus starul. “Exist\ un grup de oameni de o parte a camerei de filmat [i totul depinde de lumini, unghiuri, sunet [i de a spune replicile corect”, a spus DiCaprio.

Vezi si

Ed Sheeran va concerta la Bucureşti pe o scenă cu vizibilitate de 360 de grade 

Ed Sheeran va concerta la Bucureşti pe 24 august pe un nou concept de scenă …