Thursday , November 30 2023

Leonardo DiCaprio, producator si protagonist într-un film despre asasinarea lui JFK

Actorul Leonardo DiCaprio va juca într-un lungmetraj, pe care îl va [i produce, inspirat din asasinarea fostului pre[edinte american John Fitzgerald Kennedy, informeaz\ thesun.co.uk.
Filmul, intitulat “Legacy of Secrecy”, va fi ecranizat pe baza romanului omonim scris de Lamar Waldron [i Thom Hartmann, care include o serie de informa]ii secrete, extrase dintr-un dosar FBI, inclus recent în National Archives din Statele Unite.
Leonardo DiCaprio va interpreta rolul lui Jack Van Laningham, un informator FBI care se împrietene[te cu Carlos Marcello, un [ef mafiot, despre care presa american\ a afirmat c\ ar fi recunoscut c\ a fost implicat în asasinarea lui John Fitzgerald Kennedy, în 1963.
Filmul va fi lansat pe marile ecrane în 2013, anul în care se împlinesc 50 de ani de la asasinarea pre[edintelui american.
Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talenta]i actori de la Hollywood, iar în ultima vreme, el s-a specializat în biografii ale unor mari personalit\]i. Astfel, el a jucat rolul pionierului avia]iei Howard Hughes, în “Aviatorul”, care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominaliz\ri la premiile Oscar. De asemenea, el ar putea juca în curând rolul celui de-al 26-lea pre[edinte al Statelor Unite ale Americii, Theodore Roosevelt.
În plus, DiCaprio a anun]at recent c\ va produce un film despre scriitorul britanic Ian Fleming, celebrul creator al lui James Bond, care a avut o via]\ la fel de interesant\ ca a personajului s\u. Actorul american a mai jucat în “Cârti]a” (2006) [i “Nonconformi[tii” (2008). Cele mai recente filme ale sale sunt “Shutter Island”, regizat de Marin Scorsese, [i “Inception/ Începutul”, de Christopher Nolan, care au fost lansate pe marile ecrane în 2010.

Vezi si

Jennifer Lopez lansează în februarie primul său album din ultimii 10 ani, “This is Me… Now”

Jennifer Lopez va lansa la 16 februarie mult-așteptatul album “This Is Me…. Now”, primul său …