Saturday , November 26 2022

Leonardo DiCaprio, postare pe Instagram cu refugiați uncraineni în România

Leonardo DiCaprio, cunoscut pentru activismul său, dedicat mai ales problemelor de climă, a publicat pe contul de Instagram fotografii emoţionante cu victime ale războiului din Ucraina, aducând un omagiu organizaţiilor umanitare. El a ilustrat un mesaj cu imagini inclusiv din România, în care se vede o tânără mamă cu doi copii de mână, alături de o voluntară ISU.

În fotografii mai apar voluntari CARE și UNICEF.

“Victimele războiului din Ucraina au pierdut totul, de la cei dragi până la materiale de bază pentru supravieţuire. Organizaţii umanitare precum @SavetheChildren, @careorg, @IRC şi @refugees sunt la faţa locului, dedicându-şi personalul şi resursele pentru a sprijini familiile şi oamenii nevinovaţi”, a scris Leonardo DiCaprio pe Instagram.

DiCaprio a făcut donaţii organizaţiilor umanitare CARE, International Rescue Committee, Înaltului Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi şi Salvaţi Copiii în sprijinul Ucrainei, a declarat o persoană apropiată actorului.

Vezi si

Cercetătorii britanici afirmă că o monedă rară de la Brukenthal dovedește că un împărat roman “pierdut”, Sponsian, ar fi condus Dacia romană

Cercetătorii britanici de la Universitatea din Glasgow (Scoția) susțin că un împărat denumit Sponsian ar …