Monday , April 15 2024

Leonardo DiCaprio, la bordul unui avion forţat să aterizeze de urgenţă la New York

Actorul american Leonardo DiCaprio se afla, duminică, la bordul unui avion Boeing, care, zburând spre Moscova, a fost forţat să aterizeze de urgenţă, la New York, din cauza unei pene de motor, a anunţat, luni, săptămânalul american Us Weekly.
După această aterizare forţată, efectuată fără probleme pe aeroportul JFK din New York, actorul american a semnat autografe pentru membrii echipajului.
Prin intermediul purtătorului său de cuvânt, Leonardo DiCaprio le-a mulţumit pilotului şi personalului de bord pentru faptul că “au făcut o treabă bună”, informează Us Weekly.
Actorul american dorea să ajungă la Sankt-Petersburg pentru a participa la un summit consacrat acţiunilor necesare pentru salvarea de la dispariţie a tigrilor, organizat în perioada 21 – 24 noiembrie, sub patronajul premierului rus Vladimir Putin.
Avionul Boeing 767 al companiei Delta Airlines, în zbor spre Moscova şi având la bord peste 200 de pasageri, a avut o pană de motor, duminică, şi a revenit la New York, efectuând o aterizare forţată pe aeroportul JFK care s-a derulat fără incidente. Pasagerii au plecat spre Moscova la bordul unui alt avion în cursul serii de duminică.

Vezi si

Zendaya, starul din „Dune”, a fost de mică sursa de venit a familiei: “Îmi doresc să fi mers la școală”

Zendaya este vedeta celui mai nou număr al revistei Vogue. Într-un pictorial plin de culoare, …