Friday , May 31 2024

Leonardo DiCaprio cu burta, neras si cu plete. FOTO cu actorul la plaja

di-caprio1

În “Lupul de pe Wall Street” şi-a flexat muşchii, iar fanele au leşinat după pătrăţelele lui, însă la doar câteva luni distanţă de la debutul peliculei în cinematografe, Leonardo DiCaprio a ajuns să arate în ultimul hal. Cel mai nou look al starului hollywoodian? O ditamai burta, barbă ciufulită şi plete prinse neglijent în creştetul capului.
di-caprioLeonardo DiCaprio (39 de ani) este unul dintre cele mai dorite staruri de la Hollywood, însă actorul riscă să piardă în curând acest “titlu”. Interpretul lui Jordan Belfort, din pelicula regizată de Scorsese “Lupul de pe Wall Street”, a început să fie tot mai neglijent cu fizicul său.
Leo a fost surprins recent în compania iubitei lui, supermodelul Toni Garrn, pe o plajă din Malibu, arătând în ultimul hal. Actorul a şocat pe toată lumea cu o burtă enormă, care se pare că a luat locul pătrăţelelor, era neras, cu barba crescută în toate părţile, iar părul lăsat mai lung şi prins într-o coadă în creştetul capului.
În aceste imagini, actorul este de nerecunoscut, fiind departe de look-ul de bărbat sexy şi îngrijit care l-a consacrat pe frumuşelul actor.
libertatea.ro

Vezi si

Nicky Minaj, Hardwell și Rita Ora, pen scena SAGA FESTIVAL, la București, în iulie

Cea de-a patra ediție SAGA FESTIVAL va avea loc vara asta, de pe 5 pe …