Thursday , December 1 2022

Leonard Miron a declarat public ca este gay. Are o relatie de 10 ani cu un spaniol

Fostul prezentator TV Leonard Miron a recunoscut, miercuri seara, în fața întregii țări, că este homosexual și că are o relație de mai bine de 10 ani cu Miguel, un bărbat de origine spaniolă.
Vedeta a spus că niciodată nu și-a ascuns orientarea sexuală, iar oamenii din jurul lui știau că-i plac bărbații. Totodată, Leonard Miron a mărturisit că a încercat să aibă relații și cu femei, însă și-a dat seama că trebuie să renunțe la ele pentru… bărbați.
“La un moment dat mi-au plăcut și fetele. Da, am încercat și să am relații cu femeile. Nu pot să spun când mi-am dat seama că trebuie să renunț la ele. Am avut două relații cu bărbați înainte de Miguel, de opt ani și de patru ani. La un moment dat mi-am spus că n-are rost să mă mint pe mine, dar nici n-am vrut să-mi mint familia. Asta a fost ideea! Întâlnirea cu el mi-a bulversat viața. Nimeni nu mă poate convinge să renunț la Miguel. Nu l-am înșelat niciodată”, a spus Leonard Miron în emisiunea “Wowbiz” de la Kanal D.
Leonard Miron, în vârstă de 43 de ani, este originar din Galați și a devenit cunoscut în anii ’90 ca prezentator la TVR.
libertatea.ro

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …